Skip navigation Menu

Zakelijke WiFi oplossingen

Neem nu contact met ons op voor een oplossing die bij u past!

wentzo-boog

Wentzo Wireless is dé zakelijke WiFi specialist van Nederland. Wat uw netwerkvraagstuk ook is, wij denken graag mee en geven u merkonafhankelijk advies. Wentzo biedt organisaties in Nederland de meest uiteenlopende zakelijke WiFi diensten, zoals WiFi as a Service, een flexibel abonnement zonder omkijken. Of het nu gaat om uw winkel, zorginstelling, schoolgebouw of hotel, wij bieden u graag een passende oplossing!

 

Zakelijke WiFi oplossingen

Als zakelijke WiFi specialist ondersteunen wij veel organisaties op het gebied van draadloze netwerken. Niet alleen gemeenten, maar ook veel onderwijs– en zorginstellingen kiezen voor Wentzo. Bovendien voorzien wij met onze WiFi as a Service (WaaS) oplossing alle McDonalds restaurants en Bruna boekenwinkels in Nederland van een volledig dekkend WiFi netwerk met voldoende capaciteit.

Van der Valk logo FC-mHEMA logoFairplay Casino logoMcDonalds logowehkamp

Uitgebreid zakelijk WiFi dienstenpakket

WiFi diensten

Ons uitgebreide zakelijke WiFi dienstenpakket biedt een oplossing voor elke draadloze behoefte. Klik hieronder op de dienst die voor u van toepassing is.
> WiFi as a Service
Een compleet WiFi abonnement voor een vast tarief incl. beheer en onderhoud.
> Site Survey
Een uitgebreide (spectrum) meting van uw WiFi netwerk bij u op locatie.
> Netwerk advies
Onafhankelijk en toekomstgericht dankzij kennis van alle A-merken.
> WiFi beheer
Besteed uw WiFi uit aan Wentzo en geniet zorgeloos van alle voordelen.

Klanten vertellen

Bruna over Wentzo:

“Vooral de uitgebreide dienstverlening van Wentzo was van doorslaggevend belang in het beslissingstraject. Voorbeelden daarvan zijn het full-service abonnement, de Social Media Hotspot en de mogelijkheid om zowel bezoekers als eigen organisatie te ondersteunen. Bovendien kon Wentzo zorgdragen voor de internetlijn naar de winkel.”

bruna wentzo wifi

Wat kunnen wij voor uw organisatie betekenen?

Een zakelijke WiFi oplossing is op iedere locatie mogelijk. De enige voorwaarden zijn een internetverbinding en een netwerkaansluiting voor de AccessPoints. Beschikt uw locatie niet over deze aansluitingen op de juiste positie? Geen probleem. Ook deze werkzaamheden zijn bij Wentzo in goede handen. Vul uw contactgegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op! U kunt ons ook bellen op 0577 – 460008, of stuur een mail naar info@wifi.nl.

Buddy

Neem contact met ons op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl