Skip navigation Menu

Gratis workshop en kennissessie

Schrijf u nu in!

Wat: Workshop & kennissessie Aruba

Wanneer: 21/11/2018

Tijdstip: 09:00

Waar: NEMO Science Museum

Als merkonafhankelijk WiFi specialist praat Wentzo u graag bij met regelmatige workshops en kennissessies. Zo ook met Aruba Networks op 21 november. De dag is opgesplitst in twee dagdelen; een hands-on workshop en een kennissessie. 

 

Ochtendsessie:

Tijdens deze interactieve hands-on workshop maakt u uitgebreid kennis met Aruba’s managementtool AirWave. U gaat met dit platform aan de slag in combinatie met een nieuw Aruba 802.11ac Wave 2 AccessPoint. Onder begeleiding van René van Dorst, System Engineer bij Aruba Networks, voert u diverse configuraties uit en maakt u een gastennetwerk aan. Het AccessPoint krijgt u achteraf mee naar huis!

Middagsessie:

Dobias van Ingen, EMEA SE Director en CTO bij Aruba Networks, vertelt over ontwikkelingen zoals SD Branch en secure connectivity op basis van ClearPass. Daarnaast praten we u bij over WPA3 en 802.11ax. Tussendoor verzorgt Sander Munsterman, mede-oprichter van ApproxX, een location based services demo en vertelt hoe dit uw organisatie verder helpt.

Schrijf u nu in!

Wilt u zich aanmelden voor de ochtendsessie hands-on workshop? Dan gaan wij ervan uit dat u basiskennis van WiFi en LAN beheerst. De workshop is gericht op IT medewerkers die zich bezighouden met het beheer en onderhoud van het bedrijfsnetwerk. De middagsessie is bedoeld voor IT eindverantwoordelijken binnen een organisatie. Deelnemers van het ochtendprogramma zijn ook welkom tijdens de keynotes.

Voorlopig programma:

09.00 uur: inloop & welkom
09.30 uur: ochtend kick-off en start hands-on workshop
12.30 uur: lunch en eventuele rondleiding NEMO
13.30 uur: middag kick-off en keynote SD Branch & secure connectivity door Dobias van Ingen
14.15 uur: live demo Approxx: Location Based Services door Sander Munsterman
15.00 uur: keynote WPA3 & 802.11ax door René van Dorst
15.45 uur: Wrap-up
16.00 uur: Borrel en eventuele rondleiding NEMO

Vol = vol!

Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Het maximum aantal deelnemers voor het ochtendprogramma bedraagt 12. In de middag hebben we plek voor 30 deelnemers. Schrijf u dus snel in!

Copyright 2018 |  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Cookieinstellingen |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,4/10 op basis van 44 beoordelingen