Skip navigation Menu

Gratis hands-on workshop HPE / Aruba

Schrijf u nu in!

Wat: Hands-on workshop HPE / Aruba

Wanneer: 13/04/2017

Tijdstip: 09:30

Waar: Landgoed Pauwenhof

Als merkonafhankelijk WiFi specialist praat Wentzo u graag bij met regelmatige kennissessies. Zo ook met Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company.

 

Update: Vanwege grote belangstelling is de workshop van 13 april vol. Laat uw gegevens hiernaast achter en wij zetten u op de lijst voor de eerstvolgende Aruba workshop.  

 

Aan de slag met HPE / Aruba

Tijdens deze interactieve hands-on workshop maakt u uitgebreid kennis met Aruba’s managementtool AirWave. U gaat met dit platform aan de slag in combinatie met een 802.11ac AccessPoint IAP-207. Naast het aanmaken van een open gastennetwerk, configureert u een WPA2 Enterprise SSID in combinatie met ClearPass. Onze aanwezige Sales Consultants helpen u de HPE / Aruba oplossingen optimaal in te zetten voor uw WiFi netwerk. Uw eigen geconfigureerde AccessPoint neemt u achteraf mee naar huis!*

Schrijf u nu in!

Vul hiernaast uw gegevens in en wij bevestigen uw deelname.

Voorlopig programma:

09.30 uur: ontvangst
10.00 uur: welkomstwoord Wentzo
10.30 uur: workshop – Deel 1
12.30 uur: lunch
13.00 uur: workshop – Deel 2
15.00 uur: einde workshop

Wie bent u?

U bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van uw bedrijfsnetwerk. Als deelnemer van deze workshop is basiskennis van WiFi en LAN gewenst.

Vol = vol!

De gratis hands-on workshop van 13 april is helaas vol. Laat uw gegevens hiernaast achter en wij noteren uw naam voor de eerstvolgende Aruba workshop.

*Voor het gratis AccessPoint stelt Wentzo enkele voorwaarden.

Copyright 2017 |  Privacy & Cookies  |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,3/10 op basis van 41 beoordelingen