Skip navigation Menu

Workshop Aerohive

Maak uitgebreid kennis met HiveManager NG

wentzo-boog

Wat: Workshop Aerohive

Wanneer: 12/10/2017

Tijdstip: 09:30

Waar: Landgoed Pauwenhof, Hunnenweg 67 in Voorthuizen

Als merkonafhankelijk WiFi specialist praat Wentzo u graag bij met regelmatige kennissessies. Zo ook met Aerohive Networks. Wij nodigen u graag uit voor de workshop die plaatsvindt in oktober! 

 

Over naar HiveManager NG?

Tijdens deze workshop gaat u aan de slag met de vernieuwde cloud management oplossing HiveManager NG. Onder specialistische begeleiding leert u de verschillen kennen tussen de ‘klassieke’ HiveManager en de Next Generation versie. Bovendien leert u de basisprincipes van een juiste netwerkconfiguratie. Onze aanwezige Sales Consultants leggen uit hoe u samen met Wentzo de Aerohive oplossingen optimaal inzet voor uw WiFi netwerk. Aan het eind van de dag gaat u naar huis met uw eigen geconfigureerde 802.11ac AccessPoint AP130!*

Schrijf u nu in!

Vul hiernaast uw gegevens in en wij bevestigen uw deelname.

Voorlopig programma:

09.30 uur: ontvangst
10.00 uur: welkomstwoord Wentzo
10.30 uur: workshop – deel 1
12.30 uur: lunch
13.00 uur: workshop – Deel 2
15.00 uur: einde workshop

Wie bent u?

U bent verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van uw bedrijfsnetwerk. Als deelnemer van deze workshop is basiskennis van WiFi en LAN gewenst.

Vol = vol!

Deze gratis hands-on workshop vindt plaats bij Landgoed Pauwenhof. Er geldt een maximum aantal beschikbare plekken, schrijf u daarom snel in! Gebruik hiervoor het inschrijfformulier rechts op deze pagina. Wij zien u graag!

*Voor het gratis AccessPoint stelt Wentzo enkele voorwaarden.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl