Skip navigation Menu

ClearPass

Neem contact op met dé ClearPass specialist

wentzo-boog

Aruba ClearPass Policy Manager is een platform dat zorgt voor een uiterst veilige toegangscontrole tot een netwerk. Deze Network Access Control Manager (NAC) is nodig vanwege de evolutie van mobiele devices, BYOD en draadloze toepassingen. Netwerksecurity wordt steeds belangrijker doordat malware, ransomware en andere aanvallen steeds geavanceerder worden. Privacygevoelige data moet binnen het netwerk blijven en alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers. De oplossing hiervoor? Aruba ClearPass.

 

Aruba ClearPass Onboard

Met ClearPass Onboard biedt u bezoekers, administrators, (tijdelijke) werknemers, maar ook printers en mobiele devices geautomatiseerde netwerktoegang tot uw WiFi netwerk. Al deze gebruikers maken zo veilig en eenvoudig verbinding. Aruba ClearPass Onboard maakt netwerktoegang simpel door automatisch instellingen en certificaten te verstrekken voor netwerkverbindingen op mobiele devices. De besturingssystemen Windows, Mac OS X, iOS, Chromebook, Android en Ubuntu zijn compatibel met deze onboard toepassing.

Wentzo Aruba ClearPass netwerktoegang
Wentzo Aruba ClearPass voordelen

Het ClearPass platform biedt u onder andere:

• Uitgebreide rapportages, (real-time) analytics en troubleshooting tools.
• Ondersteuning van en koppeling met security applicaties van derden.
• Ingebouwde AAA services: RADIUS, TACACS+ en Kerberos.
• Web, 802.1X, niet-802.1X d en RADIUS authenticatie en authorisatie.
• Een externe captive portal voor het redirecten naar multivendor toepassingen.
• Meerdere registratie portals voor gasten, BYOD en overige un-managed devices.
• Admin- en operator toegangsbeveiliging via CAC en TLS certificaten.

Niara: Early Attack Detection

Begin 2017 heeft Aruba de security start-up Niara overgenomen. Niara wordt toegevoegd binnen het netwerksecurity portfolio van Aruba Networks. Dit ter aanvulling en verbetering van de bekabelde en draadloze netwerkinfrastructuur. Niara wordt gezien als een integratiepartner en maakt gebruik van ‘ueba’ techniek. Dit staat voor “user and entitiy behavior analytics”. Deze vorm van security is gebaseerd op machine learning en data analytics. Hiermee is de software in staat om de nieuwste cyberaanvallen in een vroegtijdig stadium te identificeren waar standaard firewalls en andere beveiligingssystemen geen vat op hebben.

 

Wentzo ClearPass Niara betere netwerkinfrastructuur

Video: Universal Profiler vs. Policy Manager

ClearPass Universal Profiler

Wentzo levert naast ClearPass Policy Manager ook de Universal Profiler. Deze tool helpt u te zien welke IoT devices er op uw bekabelde en draadloze netwerk actief zijn. Het dashboard van de ClearPass Universal Profiler geeft u overzichtelijk inzicht in alle aangesloten apparaten, zelfs controllers en switches. Met het dashboard dat u zelf indeelt, ziet u de individuele kenmerken van al deze devices en de verbindende categorieën. Wilt u dus zien wát er op uw netwerk actief is? Dan kan de Universal Profiler een goede oplossing zijn. U hoeft namelijk geen extra investeringen te doen in een NAC of een uitgebreid policy management systeem.

Meer informatie over ClearPass Universal Profiler klik hieronder voor het datasheet:
Datasheet Aruba ClearPass Policy Manager

Wentzo, uw ClearPass specialist

Benieuwd naar de mogelijkheden van ClearPass binnen uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wentzo is gecertificeerd Aruba Platinum Partner en adviseert u graag bij de implementatie van een Aruba WiFi netwerk. Wij bieden u complete WiFi oplossingen van de meting op locatie tot het beheer en onderhoud. Ook organiseren wij geregeld gratis workshops en kennissessies waarbij u zelf aan de slag gaat met toepassingen zoals ClearPass. Vul uw contactgegevens hiernaast in en wij nemen contact met u op! U kunt ons ook bellen op 0577 – 460008.

Laat hier uw gegevens achter:

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl