Skip navigation Menu

Aruba Networks

Als Platinum Partner en ClearPass specialist geven wij u graag advies

wentzo-boog

Wentzo Wireless is Platinum Partner en gecertificeerd Aruba Networks specialist. Deze gespecialiseerde WLAN vendor is begin 2015 overgenomen door Hewlett Packard Enterprise en vervolgens gepositioneerd als leader in het Gartner Magic Quadrant voor Wired en WLAN Access Infrastructure. Wentzo is zowel Aruba Networks als HP partner en beschikt voor de productportfolio’s over een indrukwekkende staat van dienst.

Aruba Networks

Aruba Networks is één van de marktleiders van LAN en WLAN oplossingen. De kracht van Aruba Networks zit voornamelijk in de ontwikkeling van visionaire oplossingen zoals AccessPoints gebaseerd op laatste standaarden, fabrikant onafhankelijke Network Access Controllers, Guest en BYOD toepassingen d.m.v. Clearpass Policy Manager, geavanceerde management tooling, location based services en indoor way finding. Naast dit uitgebreide portfolio voor indoor WLAN toepassingen beschikt Aruba Networks ook over een professioneel outdoor portfolio, welke zelfs in de zwaarste weersomstandigheden functioneert.

AccessPoints én controllers

wentzo-aruba-controllers

Aruba ClearPass

Eén van de meest uitgebreide, volledige en veilige WiFi management platforms op dit moment is Aruba ClearPass. Dit platform zorgt voor een uiterst veilige toegangscontrole tot uw WiFi netwerk. Deze veiligheid is nodig vanwege de evolutie van mobiele devices, BYOD en draadloze toepassingen. Netwerksecurity wordt belangrijker vanwege bedreigingen als malware en ransomware. Privacygevoelige data moet binnen het netwerk blijven en alleen toegankelijk zijn voor geautoriseerde gebruikers. Als Aruba Platinum Partner en ClearPass specialist geven wij u graag advies.
Lees verder.

Evert Suur, Aruba Networks Partner Sales Specialist:

“Wentzo is een van onze snelst groeiende partners en heeft als eerste een succesvolle Wireless as a Service (WaaS) dienstverlening op basis van onze producten uitgerold.”

In 2019 tot Platinum Partner uitgeroepen

Wentzo is platinum partner van Aruba Networks

 

 

Eenvoudig beheer

De netwerkoplossingen kenmerken zich door flexibele WLAN integratie, identiteit gebaseerde beveiliging en continue beschikbaarheid van applicaties. De netwerkproducten van Aruba Networks beschikken tevens over een meetbaar hoge performance en zijn eenvoudig te beheren. Dit komt onder andere naar voren in de geïntegreerde firewall, het AppRF dashboard wat zowel in de controlled als de controller-less architectuur beschikbaar is, en het uitstekende, fabrikant onafhankelijke managementplatform Aruba Airwave.

Uitgelicht: Gartner Magic Quadrant

Voor het dertiende jaar op rij is HPE-Aruba leider in het Gartner Magic Quadrant for the Wired and Wireless LAN Access Infrastructure. Met name de service ClearPass is één van de sterktes van Aruba Networks. Eind 2017 werd HPE-Aruba ook al benoemd als leider in het Gartner Critical Capabilities for Wired and Wireless LAN Access Infrastructure rapport. Lees hier het nieuwsbericht dat wij daarover schreven. Wij zijn als Wentzo trots om partner te zijn van deze innovatieve en vooruitstrevende organisatie!

Meer informatie? Neem contact op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl