Skip navigation Menu

Fortinet security oplossingen

Neem contact op voor een aanbieding op maat!

Fortinet is een organisatie die zich toelegt op netwerkbeveiliging en biedt verschillende software en hardware toepassingen om deze veiligheid te garanderen. Wentzo Wireless biedt de hardware firewall oplossing FortiGate aan. Een onmisbare security oplossing voor het beheer van uw draadloze netwerk.

FortiGate oplossingen

De FortiGate is een next-gen firewall platform die wij in combinatie met onze complete netwerkservices inzetten. De FortiGate oplossingen zijn zeer breed inzetbaar waardoor er voor elke branche een product op maat bestaat. Zo is er de FortiGate-30 serie voor kleine omgevingen en de FortiGate-5000 serie voor grote organisaties en serviceproviders. De FortiGate beschikt over een vereenvoudigde end-to-end security infrastructuur en is bedoeld voor verschillende security oplossingen. Naast netwer security bieden deze firewalls namelijk ook beveiliging bij toegang tot een online omgeving, cloudsecurity en beveiliging voor applicaties. De FortiGate platforms zijn geïntegreerd met FortiOS (operating system), FortiASIC processors en de laatste generatie CPU’s. Op deze manier biedt het uitgebreide, high-performance security.

Hoe werkt dat?

Fortinet oplossingen Wentzo

Vul hier uw gegevens in!

Gelieve dit veld leeg te laten.

Meer weten over onze Fortinet security oplossingen?

Benieuwd naar een aanbieding op maat? Vul dan hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 0577-46008, onze collega’s voorzien u graag van alle benodigde informatie. Ook organiseren wij geregeld seminars, kennissessies en workshops. Wilt u eens een security kennissessie bijwonen? Laat het ons dan weten!
wentzo-fortinet

Copyright 2017 |  Privacy & Cookies  |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,3/10 op basis van 41 beoordelingen