Skip navigation Menu

Fortinet security oplossingen

Neem contact op voor een aanbieding op maat!

Fortinet is een organisatie die zich toelegt op netwerkbeveiliging en biedt verschillende software en hardware toepassingen om deze veiligheid te garanderen. Wentzo Wireless biedt de hardware firewall oplossing FortiGate aan. Een onmisbare security oplossing voor het beheer van uw draadloze netwerk.

Fortinet

De firewall oplossingen (FortiGates) van Fortinet worden door Wentzo veelvuldig aangeboden als security totaaloplossing. Fortinet ontwikkeld al haar oplossingen volledig in eigen huis en het bedrijf heeft dan ook totale controle over het ontwerp van haar producten. In tegenstelling tot vele andere leveranciers hoeven er geen concessies aan kwaliteit, prestaties of betrouwbaarheid gedaan te worden. De Fortinet oplossingen worden voortdurend verbeterd met de nieuwste technologische innovaties om op de voorhoede van de industrie te blijven in termen van functionaliteit en prestaties tegen de beste prijs. Dat deze strategie werkt blijkt wel uit de strategische sterke positie van Fortinet in het Gartner quadrant.

Product overviewFortinet oplossingen Wentzo

FortiGuard

Voor het automatisch updaten van applicatie, virus en malware signatures op een FortiGate als ook real-time web content filtering heeft Fortinet een eigen online security lab ontwikkeld: FortiGuard. Deze online service is onderdeel van de door Wentzo geboden oplossingen en maakt het met meer dan honderd onderzoekers, meer dan twee miljoen sensoren en 250.000 klanten wereldwijd mogelijk om over de meest actuele applicatie, virus en malware informatie te beschikken om zo optimaal uw netwerk te beveiligen.

Frank van der Gaarden, Channel Manager bij Fortinet:

“Wentzo Wireless is een ICT-specialist waarbij vakwerk wordt geleverd door een team van gepassioneerde mensen. Net als Fortinet erkent Wentzo dat het aanbrengen van goede security systemen noodzakelijk is om de continuïteit van de IT omgeving te borgen. Kwaliteit van deze oplossing en een tevreden klant staan hierbij altijd centraal. Juist daarom is Fortinet blij met het partnership met Wentzo en kijken wij ernaar uit om in de toekomst samen nog vele klanten te kunnen voorzien van een snel en veilig netwerk.”

FortiGate

Firewalling, netwerksegmentatie en inspectie van het verkeer zijn belangrijker dan ooit. Het FortiGate platform biedt deze mogelijkheden en is hiermee een fundamenteel bouwblok voor een goede security architectuur. Bekende bedreigingen worden gestopt door middel van Application Control, IPS, Anti-Malware en URL filtering. De FortiGate is ook in staat om onbekende bedreigingen te detecteren.

Veel van onze referenties hebben een FortiGate oplossing gekoppeld aan hun netwerkomgeving. Hierdoor zijn zij extra goed beveiligd!

Wilt u meer weten over de oplossingen van Fortinet en wat deze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

 

 

FortiAnalyzer

FortiAnalyzer is de centrale logging, alerting en rapportage tool binnen het Fortinet portfolio. Deze oplossing biedt een uitgebreide logging en rapportage omgeving voor de gehele netwerkstructuur.

Een andere grote kracht van FortiAnalyzer is de Indicator of Compromise module. Deze controleert continue de logs op verdachte verkeerspatronen en is in staat om de security incidenten die direct aandacht vragen, inzichtelijk te maken.

Wentzo kan u een FortiGate oplossing in combinatie met FortiAnalyzer bieden. Deze combinatie zorgt voor een waterdicht geheel.

Fortinet Webinar

De titel van de Fortinet webinar van april was: “Securing Web Applications: Managing the complex issues of web-application security without breaking the bank.”

FortiWeb is een oplossing die gehoste webtoepassingen beschermt tegen bekende en onbekende aanvallen. Met behulp van gecorreleerde en meerlagige detectiemethoden verdedigt FortiWeb toepassingen van bekende kwetsbaarheden en van zero-day bedreigingen.

Fortinet heeft een eenvoudig en effectief platform opgebouwd om te helpen met compliance, het bewaken van serviceprestaties, versnellen van incidentreacties en het verminderen van downtime. Op 11 april jl. hebben zij laten zien hoe dit in zijn werk gaat.

Verder werden tijdens deze webinar de volgende punten besproken:

  • Waarom een Web Application Firewall (WAF) – hoe kwetsbaar zijn webapplicaties?
  • Het overbruggen van de kloof tussen CVE release en onderhoudsvensters
  • Denial of Service (DoS) en Defacement
  • ActiveSync – de zijwaartse e-mailbedreiging

Tijd & Datum

Momenteel is er geen webinar beschikbaar. Houd deze pagina in de gaten voor updates.

 

 

Cyber security en malware protectie

Fortinet Security

FortiOS

Het brein van de FortiGate producten bestaat uit het meest geavanceerde firewall OS: FortiOS 5.6. Dit besturingssysteem vormt de basis voor diverse Fortinet producten en maakt het mogelijk deze componenten naadloos te integreren tot één geheel.
Een aantal kenmerkende en features van FortiOS zijn:
• SSL inspection
• Application Control
• VPN
• IPS & DoS
• Anti-Malware

Meer informatie? Neem contact op!


Warning: curl_setopt(): CURLOPT_FOLLOWLOCATION cannot be activated when an open_basedir is set in /home/wentzo/domains/wifi.nl/public_html/wp-content/plugins/klantenvertellen-master/klantenvertellen.php on line 17

Copyright 2017 |  Privacy & Cookies  |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,4/10 op basis van 42 beoordelingen