Skip navigation Menu

All-aboard, Authentication and Access Control

Meer weten? Neem contact met ons op!

A3 is een antwoord op de groeiende security uitdaging van IT managers die steeds meer verschillende devices op hun netwerk zien komen. Alle BYOD en IoT devices moeten op een veilige manier, met de juiste toegangsrechten en rollen op uw netwerk komen. Zijn deze devices geauthenticeerd en aanwezig op uw netwerk? Ook dan wilt u geen risico’s lopen op het gebied van malware of gecomprimeerde bestanden. Met A3 biedt Aerohive een toolset voor deze uitdagingen, zo bent u als IT eindverantwoordelijke volledig in control.

Terugbrengen van complexiteit

Abby Strong, Product Management & Product Marketing bij Aerohive, laat weten dat het bedrijf koos voor A3 vooral omdat het kansen zag de complexiteit terug te brengen en de gebruikservaring te optimaliseren. Concurrerende oplossingen zijn wat haar betreft vaak complex, of complex én duur. “De oplossing van Aerohive maakt een einde aan de operationele complexiteit.”

Video: Introductie van Aerohive A3

Koppelingen en integraties A3

Koppelingen en integraties

A3 kan geïntegreerd worden met de meeste netwerkapparatuur van grote leveranciers. Wanneer de management oplossing wordt ingezet als onderdeel van het Aerohive SD-LAN-/SD-WAN-platform, dan kunt u A3 integreren met bijvoorbeeld Private Pre-Shared Key (PPSK)-beheer en beheer via de oplossing HiveManager. Ook kunt u A3 op locatie inzetten, net zoals dat mogelijk is voor traditionele AAA-platforms en toegangsbeheer oplossingen.

Nog even geduld

De oplossing, die ook als cloud-dienst beschikbaar wordt via het Aerohive Cloud Services-platform, is reeds leverbaar. De cloud versie zal vanaf voorjaar 2019 leverbaar zijn. Wentzo houdt u in de tussentijd graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom A3. Heeft u vragen met betrekking tot de producten en diensten van Aerohive? Neem dan contact met ons op via advies@WiFi.nl of bel 0577 – 460008.

Klik hier voor het Aerohive A3 product datasheet:

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Cookieinstellingen |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,4/10 op basis van 45 beoordelingen

Copyright 2019 WiFi.nl