Skip navigation Menu

Uw netwerk inrichten met Aerohive?

Neem nu contact met ons op!

Wentzo is Elite Partner en gecertificeerd Aerohive specialist. Het draadloze netwerk is veilig en gemakkelijk in gebruik. Aerohive biedt een WiFi netwerk aan zonder controller, waardoor ze een rendabele oplossing bieden. AccessPoints van dit merk zorgen voor sterke prestaties, goed bereik, gemakkelijk beheer en een solide beveiliging voor zowel grote als kleine bedrijven.

Toekomstgericht

Het ontwerp van Aerohive gaat er van uit dat het gebruik van mobiele devices toeneemt, WiFi (WLAN) de voornaamste toegangsbron van het netwerk wordt en de identiteit van de gebruiker belangrijker is dan het type verbinding. De oplossing van dit merk verdeelt alle controlefuncties, de beleidspolicy en het gegevensverkeer naar randapparatuur terwijl het beheersysteem voor toezicht en configuratie centraal blijft.

Controller-less

Aerohive kenmerkt zich door de controller-less architectuur. De centrale controller is een gevolg van de destijds onvoldoende processorcapaciteit om bestuurstaken te integreren in AccessPoints. De systemen zijn ontwikkeld om huidig, geavanceerd processorvermogen om een toegangsnetwerk te bouwen. Hierdoor kunt u de bestuurstaken delegeren en eventuele problemen dynamisch ontwijken.

Onderscheidend vermogen:

  • Geen afhankelijkheid van centrale componenten
  • Lineair schaalbaar
  • Rijke featureset ongeacht schaalgrootte
  • Vooruitstrevende architectuur en technologie
  • Uiterst beheersbaar
  • Uitgebreide API structuur
  • HiveManager NG: alles in één overzicht
    Klik hier voor meer informatie over HiveManager.

Jasper Vredegoor, Channel Manager Benelux bij Aerohive:

Onze beste partners hebben focus, know-how en integriteit. Wentzo is hier al jaren een lichtend voorbeeld. De positieve reacties van onze gezamenlijke eindklanten zijn legio. Aerohive Networks kan Wentzo Wireless daarom van harte aanbevelen.

Wentzo is Aerohive Elite Partner

Wentzo

 

Partnerstatus:

Sinds 2010 hebben wij Aerohive in ons portfolio opgenomen. In de loop der jaren hebben wij veel producten ingezet en onze Aerohive WLAN kennis verbreed, dit heeft geleid tot een aantal awards. Zo is Wentzo Aerohive Benelux Partner Of The Year 2016. Naast een Top Deal onderscheiding zijn ook onze specialisten enkele malen uitgeroepen tot ‘Technical Talents’. Bovendien hebben we een internationale MSP uitreiking ontvangen voor onze dienstverlening binnen EMEA.

Uitgelicht: video Connect

Meer weten over Connect? Klik hier!

WiFi Webinar

Iedere maand organiseert Aerohive Networks een webinar voor IT- professionals die meer willen weten over draadloze Netwerken voor hun organisatie. Deze maand deelt Aerohive 12 tips van WiFi professionals.

Tijdens het proces van het ontwerpen, implementeren en beheren van WiFi netwerken ontstaan er vaak veel vragen en uitdagingen. Zelfs ervaren professionals lopen soms tegen deze problemen aan. Aerohive vroeg aan 1300 netwerk administratoren om WiFi Tips. Neem deel aan de webinar en breng je vragen, zodat ze beantwoord kunnen worden.

De webinar gaat over het gehele spectrum van planning, installatie, onderhoud en monitoring.

Gratis Access Point
Als u deelneemt aan deze webinar kunt u in aanmerking komen voor een gratis Access Point (AP230). Als u een bestaande klant, reseller, partner of distributeur bent komt u helaas niet in aanmerking voor een gratis AP. Wilt u weten wat de voorwaarden zijn neem dan contact met ons op!

WiFi Webinar

Tijd & datum
Datum: 21 september
Tijd: 11.00 uur CET

Wilt u zich aanmelden voor deze webinar? Klik dan hier!

 

Meer informatie?

Via deze link vindt u meer informatie over het cloudplatform HiveManager. Heeft u vragen over een eigen Aerohive WLAN netwerk? Vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Als Elite Partner voorzien wij u graag van de juiste informatie. U kunt ook een mail sturen naar advies@wifi.nl. Geen zin in typen? Dan mag u ons bellen op 0577-460008. Wij horen graag van u!

Buddy

Neem contact met ons op!

Gelieve dit veld leeg te laten.

Copyright 2017 |  Privacy & Cookies  |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,3/10 op basis van 41 beoordelingen