Skip navigation Menu

Uw netwerk inrichten met Aerohive?

Neem nu contact met ons op!

Wentzo is Elite Partner en gecertificeerd Aerohive specialist. Het draadloze netwerk is veilig en gemakkelijk in gebruik. Aerohive biedt een WiFi netwerk aan zonder controller, waardoor ze een rendabele oplossing bieden. AccessPoints van dit merk zorgen voor sterke prestaties, goed bereik, gemakkelijk beheer en een solide beveiliging voor zowel grote als kleine bedrijven.

Toekomstgericht

Het ontwerp van Aerohive gaat er van uit dat het gebruik van mobiele devices toeneemt, WiFi (WLAN) de voornaamste toegangsbron van het netwerk wordt en de identiteit van de gebruiker belangrijker is dan het type verbinding. De oplossing van dit merk verdeelt alle controlefuncties, de beleidspolicy en het gegevensverkeer naar randapparatuur terwijl het beheersysteem voor toezicht en configuratie centraal blijft.

Controller-less

Aerohive kenmerkt zich door de controller-less architectuur. De centrale controller is een gevolg van de destijds onvoldoende processorcapaciteit om bestuurstaken te integreren in AccessPoints. De systemen zijn ontwikkeld om huidig, geavanceerd processorvermogen om een toegangsnetwerk te bouwen. Hierdoor kunt u de bestuurstaken delegeren en eventuele problemen dynamisch ontwijken.

Onderscheidend vermogen:

 • Geen afhankelijkheid van centrale componenten
 • Lineair schaalbaar
 • Rijke featureset ongeacht schaalgrootte
 • Vooruitstrevende architectuur en technologie
 • Uiterst beheersbaar
 • Uitgebreide API structuur
 • HiveManager NG: alles in één overzicht
  Klik hier voor meer informatie over HiveManager.

Jasper Vredegoor, Channel Manager Benelux bij Aerohive:

Onze beste partners hebben focus, know-how en integriteit. Wentzo is hier al jaren een lichtend voorbeeld. De positieve reacties van onze gezamenlijke eindklanten zijn legio. Aerohive Networks kan Wentzo Wireless daarom van harte aanbevelen.

Wentzo is Aerohive Elite Partner

Wentzo

 

Partnerstatus:

Sinds 2010 hebben wij Aerohive in ons portfolio opgenomen. In de loop der jaren hebben wij veel producten ingezet en onze Aerohive WLAN kennis verbreed, dit heeft geleid tot een aantal awards. Zo is Wentzo Aerohive Benelux Partner Of The Year 2016. Naast een Top Deal onderscheiding zijn ook onze specialisten enkele malen uitgeroepen tot ‘Technical Talents’. Bovendien hebben we een internationale MSP uitreiking ontvangen voor onze dienstverlening binnen EMEA.

Uitgelicht: video Connect

Meer weten over Connect? Klik hier!

Aerohive A3: The voordelen van cloud-managed Network Access Control 

Iedere maand organiseert Aerohive een webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken voor hun organisatie. In de maand april gaat de webinar over hoe Aerohive A3 jouw netwerk effectiever kan beveiligen dan dat traditionele benaderingen en oplossingen dat nu doen.

Aerohive A3 is de eerste NAC oplossing die beheerd wordt in de cloud. Implementaties worden vereenvoudigd en de dagelijkse activiteiten worden gestroomlijnd. Het beschermt het toegangsnetwerk tegen cyberbeveiligingsbedreigingen en -inbreuken, door alle apparaten op het netwerk te controleren en te beveiligen, inclusief standaard draadloze en bedrade apparaten van gebruikers, plus IoT en BYOD. Dit is een grote uitdaging voor netwerkteams in de komende 4 jaar (Frost & Sullivan, 2018 *). Onderwerpen die aan bod komen:

 • Real life use cases en voordelen van cloud-managed NAC
 • A3 basis functionaliteit, inclusief onboarding, gasten beheer, 802.1X authenticatie en het beleid handhaven
 • Hoe IoT-risico’s worden aangepakt die worden veroorzaakt door bekende en onbekende apparaten
 • Nieuwe usability-functies die de operationele complexiteit verminderen
 • Plus een live demo van Aerohive A3 in actie

Aanmelden

* Network Access Control (NAC) Market, Global Forecast to 2022 Report from Frost and Sullivan.

WiFi Webinar april

Tijd & datum
Datum: 25 april
Tijd: 11.00 – 11:45 uur

Wilt u zich aanmelden voor deze webinar? Klik dan hier!

 

Gratis AccessPoint
Als u deelneemt aan deze webinar kunt u in aanmerking komen voor een gratis AccessPoint (AP230). Als u een bestaande klant, reseller, partner of distributeur bent komt u helaas niet in aanmerking voor een gratis AP. Wilt u weten wat de voorwaarden zijn? Neem dan contact met ons op!

WiFi standaard: 802.11ax

Onlangs heeft het IEEE de nieuwe WiFi standaard aangekondigd: 802.11ax. Inmiddels is Aerohive de eerste die 802.11ax AccessPoints heeft geïntroduceerd: de AP630 en de AP650.

Onze collega Martijn Peters heeft een blog geschreven over 802.11ax. Klik hier om deze te lezen.

NAC oplossing Aerohive A3

Begin 2018 presenteerde Aerohive hun nieuwe Network Access Control oplossing: A3. Een management tool, op basis van een hybride cloud, waarmee u op een veilige manier alle bekabelde en niet bekabelde devices op uw netwerk beheert. A3 zorgt voor gestroomlijnde workflows, heeft een eenvoudig user interface en heeft als doel operationele complexiteit te verminderen.

Lees hier verder over Aerohive A3.

SD-WAN oplossingen

Net zoals andere fabrikanten houdt Aerohive zich bezig met het ontwikkelen van SD-WAN toepassingen. SD-WAN is een veilige oplossing, wanneer u meerdere locaties wilt verbinden via internet. Een (dure) MPLS lijn wordt zo minder nodig. U bespaart kosten en houdt het beheer binnen uw eigen omgeving.

Benieuwd naar Aerohive’s SD-WAN oplossingen? Klik hier voor het datasheet!

ClientenWiFi 2.0

Al uw cliënten een eigen afgeschermde netwerkomgeving op uw WLAN én een hoge mate van veiligheid garanderen? Wentzo en Aerohive vertellen u erover tijdens het healthcare event ‘ClientenWiFi 2.0’ op 3 oktober bij ons Huis van Innovatie!

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden!

Meer informatie?

Via deze link vindt u meer informatie over het cloudplatform HiveManager. Heeft u vragen over een eigen Aerohive WLAN netwerk? Vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Als Elite Partner voorzien wij u graag van de juiste informatie. U kunt ook een mail sturen naar advies@wifi.nl. Geen zin in typen? Dan mag u ons bellen op 0577-460008. Wij horen graag van u!

Buddy

Neem contact met ons op!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Cookieinstellingen |  Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,4/10 op basis van 46 beoordelingen

Copyright 2019 WiFi.nl