Skip navigation Menu

Werken bij Wentzo

Kom jij het Wentzo team versterken?

We gaan voor klantrelaties waarin we de verwachtingen willen overtreffen. We bieden innovatieve oplossingen en diensten en staan altijd klaar voor de klant.

Een tevreden klant begint bij een tevreden werknemer! We investeren in persoonlijke ontwikkeling, een unieke werkplek en genoeg sport faciliteiten. 

Ook voor onze medemens willen we van betekenis zijn. Er wordt actief gedoneerd aan het Wentzo Foundation en er is aandacht voor Sustainable WiFi.

Wie zijn wij?

Als innovatieve werkgever biedt Wentzo jou een werkplek binnen een inspirerende organisatie. Wij werken vanuit Garderen, in het midden van het land. Wentzo maakt gebruik van een innovatief nieuw pand: het Huis van Innovatie. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar collega’s die met ons meedenken en innoveren! Bij Wentzo kennen we geen leidinggevenden, je bent onderdeel van het team! Optimale onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan centraal. De werksfeer omschrijven we als open en informeel. Bovendien krijg je de ruimte om al je ambities en talenten uit te bouwen bij ons. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

Kom jij ons team versterken?

Ontdek het Huis van Innovatie!

Openstaande vacatures en stage:

Technische talenten

Ben jij altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen, het volgen van de nieuwste innovaties, denk jij buiten de standaarden en heb je veel affiniteit met ICT? Dan bieden wij je nu de kans om van je hobby je werk te maken. Wij zoeken technische talenten (m/v) die zich thuis voelen binnen een inspirerende moderne werkomgeving… Lees verder!

Marketingcommunicatie medewerker: per direct

Als Marketing Medewerker bij Wentzo Wireless ben jij verantwoordelijk voor alle (online) marketingcommunicatie activiteiten. Jij bent een belangrijke schakel tussen marketing en het commerciële team. Onze marketingcommunicatie uitingen zijn voor onze klanten de eerste kennismaking met Wentzo in de hele keten van klantcontactmomenten. En jij weet: “je maakt maar één keer een eerste indruk!” Lees verder!

Stagiair Netwerkbeheer

Stagiair Marketingcommunicatie: vanaf september

Neem contact met ons op

Interesse om bij Wentzo aan de slag te gaan? Of vragen naar aanleiding van onze vacatures? Neem dan contact met ons op. Naast onze openstaande vacatures zijn wij altijd op zoek naar technisch talent. Je motivatiebrief en CV kun je sturen naar vacature@wifi.nl. Wil je ons liever spreken? Neem contact op via 0577 – 460008 en vraag naar Mathieu. We horen graag van je!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten beoordelen ons met een: 8,5/10 op basis van 58 beoordelingen

Copyright 2019 WiFi.nl