Skip navigation Menu

Security

Neem contact op met dé WiFi security specialist

wentzo-boog

De afgelopen jaren zien we een exponentiële groei in cybercriminaliteit. Denk aan het versturen van virussen, online chantage, digitaal pesten en het kopiëren (en publiceren) van vertrouwelijke gegevens. Bovendien brengt het toegenomen aantal verschillende devices extra risico’s met zich mee. Als organisatie moet u hierop acteren. Wentzo Wireless ondersteunt, adviseert en beveiligt u graag!

Security onder druk

De toename in het gebruik van het aantal mobiele devices maakt het beveiligen van een (W)LAN niet makkelijker. Medewerkers, gasten en andere clients versturen met hun BOYD zoals hun laptop, tablet of mobiele telefoon enorm veel data over uw netwerk. Deze devices zijn ook buiten uw deur online geweest en brengen dus risico’s met zich mee. U moet er niet aan denken dat uw bedrijfssoftware beschadigt of vertrouwelijke informatie op straat komt te liggen. Wentzo helpt u met de bescherming van uw digitale infrastructuur. Naast onze jarenlange kennis en ervaring, zijn onze partnerships met vele ICT beveiligingsorganisaties hier het bewijs van. In het overzicht hiernaast ziet u een aantal van onze security oplossingen, klik op één van de logo’s voor meer informatie

 

fortinet
Wentzo Security CloudPath
Wentzo Security ClearPass

Wentzo Security shredded paper

ISO27001 Certificering

Wentzo is ISO27001 gecertificeerd. Dit betekent dat wij alert zijn op informatiebeveiliging en de daartoe benodigde maatregelen nemen of reeds hebben geïmplementeerd. Hierbij kunt u denken aan het toepassen van cryptografie, het naleven van informatieveiligheid procedures, wet op de privacy en bescherming persoonsgegevens en de wet computercriminaliteit. Ook verzorgen wij sluitende back-up voorzieningen, voorzien wij data(dragers) van encryptie en bieden wij bescherming tegen malware en andere vormen van netwerkbeveiliging. Bovendien hebben al onze medewerkers een positieve Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Bovenstaande en alle andere maatregelen zijn beschreven in ons (technisch) informatiebeleidsplan. Deze documenten zijn opvraagbaar en zullen wij op verzoek toesturen.

Toegangscontrole

Met name voor toegangscontrole tot uw netwerk is beveiliging cruciaal. Wij voorzien in security beveiliging op de volgende vier toegangsgebieden:

 • WLAN
  Toegangscontrole op WLAN gebeurt bij Wentzo op basis van het sterke beveiligingsmechanisme 802.1X authenticatie.
 • LAN
  Op al uw edge switchpoorten activeren wij 802.1X. De apparatuur moet zich op dezelfde manier aanmelden als op het draadloze netwerk. Gasten plaatsen wij in een separaat netwerk met alleen internettoegang.
 • WAN
  Toegang tot het WAN verzorgen wij op basis van een SSL VPN tunnel. Hiervoor maken wij gebruik van AD inloggegevens.
 • Clients
  De gebruikers van uw WiFi netwerk moet veilig en eenvoudig toegang krijgen. Dit doen wij onder andere met de Enterprise Management Server (EMS) oplossing van Fortinet.
Wentzo Security Screen

Kunnen wij iets voor u betekenen op het gebied van security?

Wentzo adviseert u graag als het gaat om WiFi security. Vul uw contactgegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact op! U kunt ons ook bellen op 0577 – 460008.

  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl