Skip navigation Menu

Amstelring

Toekomstbestendig, efficiënt én flexibel

wentzo-boog

Amstelring is de grootste zorgverlener van Amsterdam en omstreken. De zorginstelling wil de kwaliteit in de zorg de komende jaren blijven garanderen. Hiervoor heeft Amstelring een toekomstbestendig, efficiënt en flexibel WiFi netwerk nodig voor alle zorglocaties. Een betrouwbaar netwerk voor medewerkers, bewoners én gasten.

 

Hoe staan we ervoor?

Op dit moment heeft Wentzo op alle 22 vestigingen een Site Survey uitgevoerd. Tijdens deze surveys is de dekking gemeten en gekeken naar eventuele stoorzenders die dezelfde kanalen van de AccessPoints gebruiken voor communicatie met WLAN devices. Na het uitvoeren van een Site Survey kan de installatie en configuratie op locatie beginnen. Inmiddels is dit op vijf locaties, waaronder het grootste Amstelring Verpleeghuis Leo Polak, helemaal afgerond. Eind februari is de Vreugdehof in Amsterdam Zuid aan de beurt. Verspreid over 2016 installeert en configureert Wentzo de draadloze netwerken bij de overige vestigingen.

Innovatief, overzichtelijk en veilig

Eén van de innovatieve diensten die Wentzo aanbiedt is het easy onboarding toegangssysteem XpressConnect ES. Deze dienst biedt alle WiFi apparaten van de medewerkers eenvoudig en veilig toegang tot het netwerk. De toegang verloopt via het sterke beveiligingsmechanisme 802.1X. Bovendien blijven de verbindingen van individuele gebruikers voor Amstelring overzichtelijk en beheersbaar. De rechten kunnen namelijk per gebruiker aangepast worden. Gebouwd op dé veiligste WiFi beveiligingsstandaard EAP-TLS biedt XpressConnect ES automatisch draadloze beveiliging tot persoonlijke apparatuur, zonder tussenkomst van IT personeel.

Over Amstelring

Amstelring bestaat uit 26 woonzorgcentra en kleinschalige groepswoningen in Amsterdam en de regio Amstelland De Meerlanden. Wentzo gaat bij 22 van deze locaties aan de slag. Naast verpleegzorg op locatie biedt deze zorginstelling ook thuiszorg door middel van wijkteams en een ledenservice. Hulp bij huishouden, het bieden van dagbesteding en hulp bij revalidatie zijn hier voorbeelden van. Meer informatie over Amstelring? Klik dan hier.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl