Skip navigation Menu

Zorg

Iedereen verbonden!

wentzo-boog

Overal en direct digitale zorgdossiers bijwerken, flexplekken voor ambulante medewerkers én draadloos internet voor cliënten en bezoekers. Zomaar een aantal waardevolle toepassingen van een (WiFi) netwerk voor jouw zorgorganisatie. Jouw deskundige (draadloos) netwerk zorg partner? Wentzo!

 

Zorggroep AlmereCharim-logoCarante-logologo-ASVZAmstelring logo2

Waarom de zorgsector kiest voor Network as a Service (NaaS)

Steeds meer zorginstellingen maken de overstap naar Network as a Service. De beweegreden is simpel: de beste zorg faciliteren kan alleen wanneer de totale connectiviteit optimaal op orde is.

Met de overstap zijn zij niet langer operationeel verantwoordelijk voor de beschikbaarheid, kwaliteit en veiligheid van het netwerk. Ze vertrouwen hiervoor op een specialistische partner, die tevens vraagbaak is voor alle (zorg)toepassingen die afhankelijk zijn van het netwerk.

Maar wat komt er bij zo’n overstap kijken? Hoe steekt NaaS in elkaar en hoe behoud je de regie? In deze presentatie krijg je – op basis van praktijkervaringen – dé inzichten die je verder helpen.

Evident belang

Een digitaal zorg dossier moet altijd en overal beschikbaar zijn, wil een zorgverlener het op de juiste manier kunnen inzetten. Het is één van de conclusies uit diverse grondige onderzoeken naar digitale dossiervorming. Alleen al dat gegeven maakt de aanwezigheid van een betrouwbaar WiFi netwerk evident!

Zorgeloos

Draadloos netwerkspecialist Wentzo ontwikkelde speciaal voor de Care&Cure sector WiFi in de Zorg. Dankzij dit unieke WLAN concept profiteer je van een hoogwaardig draadloos netwerk zonder zorgen om betrouwbaarheid, veiligheid en beheer. Daarmee biedt Wentzo zowel de interne organisatie als je cliënten en bezoekers het gemak van draadloos werken! Naast het draadloos netwerk kijken wij naar de rest van het netwerk voor een optimale internet ervaring.

Heldere antwoorden

Cliënten en bezoekers draadloos internet aanbieden brengt een aantal praktische uitdagingen met zich mee. Wentzo kent deze en heeft hier een helder antwoord op. Zo bieden we bijvoorbeeld mogelijkheden voor contentfiltering en een professionele telefonische helpdesk. Bovendien beschikken we over ruime ervaring om een commercieel model op te zetten voor je netwerk. Daarmee geven we je direct inzicht in je Return on Investment (RoI).

“Het vervangingstraject is bij ons enorm goed uitgevoerd. Wij zijn blij dat wij Wentzo Wireless als partner hebben voor ons WiFi netwerk!”

Stichting Elver

Wentzo WiFi in de Zorg medewerkers

Jouw voordelen

 • Altijd en overal actuele informatie;
 • Robuust beveiligd en betrouwbaar;
 • Faciliteiten op hoog niveau;
 • Voordelig Netwerk abonnement mogelijk;
 • Volledig ontzorgd door specialistische partner.
Wentzo WiFi in de Zorg cliënten

De voordelen voor je cliënten

 • Eenvoudig, veilig en kosteloos online;
 • Prettiger verblijf bij jouw organisatie;
 • Betrouwbaar hoge snelheidsnetwerk;
 • Professionele helpdesk ondersteuning.

Network as a Service in de zorg als een dienst

Kies je voor een Network as a Service abonnement? Dan kies je voor flexibiliteit en zekerheid.
Dankzij dit full-service concept heb je niet langer te maken met een investering en ontzorgen wij je volledig!

Meer flexibiliteit

Multifunctioneel

Network as a Service betekent een compleet pakket. Flexibiliteit staat centraal bij alle onderdelen van het abonnement. Bijvoorbeeld voor het gebruik van het multifunctionele (WiFi) netwerk. Want naast interne, dikwijls kostenbesparende toepassingen (denk aan zaken als digitale dossiervorming, draadloze telefonie en positiebepaling) krijgen ook cliënten en bezoekers draadloos toegang tot het internet!

Wentzo WiFi in de zorg

Online contact houden met familie

Wentzo WiFi in de zorg

Tijdens het wachten even je mail checken

Wentzo WiFi in de zorg

Direct toegang tot het zorgdossier

Jouw betrouwbare en ervaren netwerk specialist

In de zorgbranche hebben wij al veel instellingen voorzien van een draadloos netwerk. Onder andere de Zorggroep Charim, ASVZ, Amerpoort, alle vestigingen van Amstelring, Thebe en Carante Groep maken al tevreden gebruik van onze diensten. Voor een overzicht van al onze referenties verwijzen wij je naar onze referentiepagina.

Voor Wentzo is een uitdagende klus in de zorgomgeving geen uitzondering. Meer weten over ons specialisme? Neem vandaag nog contact op! Vul je gegevens in, bel ons op 0577-460008 of stuur een mail naar info@wifi.nl!

Buddy

Neem contact met ons op!

  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl