Skip navigation Menu

Opwekking

Stichting Opwekking

wentzo-boog

Elk jaar organiseert stichting Opwekking een pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland. Wentzo Wireless verzorgde tijdens het event een grootschalig WiFi netwerk voor de 60.000 bezoekers én de draadloze verbindingen voor toepassingen zoals camerabeveiliging.

 

Over Opwekking

Opwekking is een interkerkelijke stichting met een geschiedenis van meer dan vijftig jaar. Al bijna net zo lang organiseert zij tijdens het pinksterweekend de Opwekking conferentie. Duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten vieren tijdens dit weekend met elkaar het pinksterfeest. Wentzo heeft een grootschalig WiFi netwerk verzorgd dat zowel op het hoofdterrein, het jongerenterrein en het tienerterrein beschikbaar was.

WiFi tijdens evenementen

Wentzo ziet een flinke toename in de vraag naar WiFi tijdens outdoor evenementen. De convergentie van events met social media en applicatiegebruik speelt daar een belangrijke rol in. Bij Opwekking was dit niet anders. Bezoekers werd op de startpagina een speciale Opwekking app aangeboden. Deze bood naast een compleet programmaoverzicht, nieuwsberichten, foto’s, tweets en een plattegrond ook een livestream van de hoofdprogramma’s.

Een WiFi netwerk voor

60.000

bezoekers

Tijdens het weekend maakten bijna

15.000

unieke clients gebruik van het WiFi netwerk

In totaal werd

140 Gigabit

aan data verstuurd

Hoge bandbreedte

Niet alleen bezoekers van Opwekking maakten gebruik van de draadloze technologie van Wentzo. Ook camera’s voor beveiligingsbeelden verstuurden via draadloze verbindingen realtime hun beelden. De continue beschikbaarheid van bandbreedte is bij toepassingen als deze van groot belang. Wentzo voorzag hierin door gebruik te maken van de laatste technologie die garant staat voor betrouwbaarheid en hoge doorvoersnelheden.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl