Skip navigation Menu

Recreatie & Leisure

Meer informatie? Neem contact met ons op

wentzo-boog

Bij vrije tijd denkt iedereen vaak direct aan ontspanning en recreatie. Onbezorgd draadloos internetten tijdens het recreëren is daarom gewenst. Whatsappen, updates op social media controleren of een serie via Netflix bekijken. Het is van uiterst belang dat u uw gasten en gebruikers hierin kan faciliteren. Wentzo Wireless helpt u graag bij de realisatie van een Excellent WiFi netwerk! 

 

TerSpegelt logoAmsterdam MuseumCamping-Roland-logoOBABeringerzand-logoNEMO Science Center

 

Intensief gastencontact

De voordelen van een WiFi netwerk zijn eindeloos. Voor de interne organisatie kan worden gedacht aan draadloze administratie, cameratoezicht en draadloos bellen (VoIP). Een goed functionerend WiFi netwerk is vooral van belang voor uw gasten en gebruikers. Zij verkrijgen eenvoudig toegang tot e-mail, internet en verschillende applicaties waardoor hun bezoek nóg aangenamer wordt. Daar profiteert u als ondernemer ook van. U kunt er namelijk voor kiezen dat uw gasten en gebruikers alleen toegang krijgen tot dit WiFi netwerk door in te loggen met hun Facebook, Twitter of LinkedIn account. Dit zorgt voor een nóg intensiever gastencontact.

Leisure 2.0

Een goed en betrouwbaar WiFi netwerk is van grote toegevoegde waarde. Wat te denken van plaatsonafhankelijk de administratie uitvoeren en transacties verwerken of voordelig bellen via het WiFi netwerk? Bovendien wordt informatievoorziening naar een nóg hoger niveau getild. Via een tablet beschikt uw medewerker over de meest actuele informatie en via QR codes informeert u uw gasten en gebruikers uitgebreid over een specifieke dienst of evenement. Anders gezegd: online en offline komt samen. Die synergie levert kansen op en past helemaal bij het recreëren van nu!

WiFi as a Service®

Flexibiliteit en service. Doordat u het WiFi netwerk inclusief services op abonnementsbasis afneemt, heeft u nergens omkijken naar: zowel de hardware, installatie én het beheer en onderhoud zijn in een voordelig (maand)tarief verwerkt. WiFi as a Service® noemen wij dat. Wilt u meer weten over WaaS? Klik dan hier!

WiFi voor musea en leisure

Uw voordelen:

 • Geen investering, maar abonnement
 • Volledig ontzorgd door ons dienstenmodel
 • Gastwaardering door extra service
 • Informatievoorziening op hoog niveau
 • Voordelen voor transacties, telefonie en administratie

Voordelen voor uw gasten:

 • Gratis, eenvoudig en veilig online
 • Nóg prettiger recreëren
 • Beter geïnformeerd en sneller geholpen
 • Meest betrouwbare en snelle draadloze verbinding
WiFi voor uw gasten

Case: TerSpegelt

TerSpegelt is een vooruitstrevend recreatiepark en biedt onbezorgde vakanties voor jong en oud. Bij een vijfsterren recreatiepark hoort natuurlijk excellente WiFi. TerSpegelt zocht een ‘WiFi only partij’ met kennis van zaken; hiermee was de keuze voor Wentzo snel gemaakt. Een grote eis van TerSpegelt was, dat alle devices op elke locatie perfect moeten verbinden. We hebben een capaciteitscalculatie en een performance test uitgevoerd om de netwerkkwaliteit te kunnen waarborgen. Naast het WiFi heeft Wentzo ook het achterliggende netwerk (LAN, Firewall, DHCP, radius e.d.) gerealiseerd en in beheer. Lees hier meer!

Case: Openbare Bibliotheek Amsterdam

De Openbare Bibliotheek in Amsterdam (OBA) heeft verschillende vestigingen. Om verzekerd te zijn van een Excellent draadloos netwerk, heeft de OBA gekozen voor het WiFi as a Service abonnement van Wentzo.

Wentzo WiFi oplossing

Case: NEMO Science Center

Het NEMO Science Center is een wetenschap- en technologiemuseum in Amsterdam. Bij NEMO is het de bedoeling dat je als bezoeker alles aan mag raken en mag onderzoeken. Veel van deze wetenschappelijke en technische proefjes vereisen een goed werkend draadloos netwerk. De behoefte aan dit netwerk bracht NEMO bij Wentzo. Onlangs hebben wij zelfs het complete WLAN mogen upgraden. Dit wijst op een jarenlange positieve samenwerking tussen het NEMO Science Center en Wentzo Wireless.

Excellent WiFi in de Recreatie & Leisure branche

Een zorgeloze, kwalitatieve WiFi ervaring voor al uw gebruikers. Dat is wat het Excellent WiFi concept van Wentzo Wireless inhoudt. Wij besteden uitgebreid aandacht aan alle facetten die de WiFi ervaring van uw gasten en gebruikers bepaalt.
excellent wifi check
In onze beproefde Excellent WiFi aanpak onderscheiden wij zeven deelgebieden die van invloed zijn op de totale WiFi beleving:

 1. Devices & applicaties
 2. Radio spectrum
 3. LAN
 4. WLAN
 5. WAN
 6. Netwerk Access Control
 7. Continuïteitsborging

Bij onze Excellent WiFi aanpak beoordelen wij ieder deelgebied van de totale keten. Pas als ieder onderdeel voldoet aan de gestelde prestatie indicatoren (KPI’s) spreken we over een kwalitatief hoogwaardig WiFi netwerk, oftewel Excellent WiFi. Wentzo voert al enkele jaren succesvol haar Excellent WiFi concept uit en kent de uitdagingen die binnen de Recreatie & Leisure branche spelen. Meer weten over onze Excellent WiFi methode? Neem contact met ons op!

“Of het nou gaat om een lange of een korte overeenkomst, u bepaalt! Wij kennen de dynamiek van uw branche, daar past een flexibele opstelling bij. Bovendien is onze persoonlijke service een vanzelfsprekend onderdeel.”

Uw betrouwbare en ervaren netwerkspecialist

In de Recreatie & Leisure branche hebben wij al veel campings, havens, musea en bibliotheken mogen voorzien van een draadloos netwerk. Voor een overzicht van al onze referenties verwijzen wij u naar onze referentiepagina.

Voor Wentzo is een uitdagende klus in de recreatieomgeving geen uitzondering. Meer weten over ons specialisme? Neem vandaag nog contact op! Vul uw gegevens in, bel ons op 0577-460008 of stuur een mail naar info@wifi.nl!

Neem contact met ons op!

  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl