Skip navigation Menu

WiFi4EU

Wentzo helpt u bij de aanvraag en realisatie

wentzo-boog

De Europese Unie maakt in totaal 120 miljoen euro vrij om Europese dorpen en steden te ondersteunen bij een openbaar WiFi netwerk. Vanaf 21 maart kunt u daarom als Nederlandse gemeente bij WiFi4EU aankloppen voor een waardebon van €15.000,-. Als geregistreerd WiFi4EU partner binnen overheidsland adviseert Wentzo u graag!

Update 7 november 2018: aanvraagronde twee dagen open!

Toen de eerste ronde van WiFi4EU op 15 mei van start ging bleek er grote belangstelling. Deze ronde werd snel weer geannuleerd vanwege technische problemen binnen de aanvraagprocedure. Zojuist is bekend geworden dat het vanaf 7 november 13:00 uur mogelijk is om uw aanvraag voor WiFi4EU in te dienen! Deze aanvraagronde duurt (slechts) twee dagen en de vouchers worden uitgedeeld op basis van een ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’ procedure. Heeft u zich geregistreerd? Dan heeft u binnen no-time de voucher ter waarde van €15.000,-. Vergeet niet Wentzo als partner te selecteren, wij ondersteunen u graag bij de aanvraag en uitrol.

Klik hier om uw aanvraag te starten.

Voor wie is WiFi4EU bedoeld?

Het doel van WiFi4EU is om alle burgers en bezoekers binnen de EU eenvoudig en vrij toegang te verlenen tot een WiFi netwerk. Dit gaat om openbare locaties zoals pleinen, parken, bibliotheken, maar ook overheidsgebouwen en gezondheidsinstellingen. Als gemeente kunt u een WiFi specialist inschakelen die u helpt bij de realisatie van een openbaar WiFi netwerk. U heeft recht op een voucher van €15.000,- die u kunt claimen bij WiFi4EU.

Meer vragen en antwoorden

Hoe vraagt u een voucher aan?

Overheidsinstanties binnen alle EU-lidstaten kunnen aanspraak doen op een WiFi4EU voucher. Vanuit verenigingen van gemeentes is het mogelijk om meerdere gemeenten in te schrijven, elke gemeente heeft recht op maximaal één voucher. Met uw EU Login-account kunt u op de website van WiFi4EU (WiFi4EU.eu) via een inschrijfformulier de aanvraag in gang zetten. Benieuwd of uw gemeente ook gemachtigd is om de aanvraag te doen? Klik dan op de link hieronder.

Nederlandse gemeentes die in aanmerking komen

WiFi in de openbare ruimteWentzo WiFi4EU Rotterdam

Een aantal tevreden Wentzo relaties

WiFi voor uw medewerkers, gasten én bezoekers

U wilt (een aantal) openbare ruimtes binnen uw gemeente voorzien van een hoogwaardige internettoegang. Burgers en bezoekers profiteren zo van toegang tot relevante informatie, bijvoorbeeld over uw gemeente of voorzieningen! Met een optimaal functionerend WiFi netwerk laat u als gemeente zien uw digitale zaken goed op orde te hebben. Dat vormt een mooi visitekaartje.

Het openbare WiFi netwerk moet echter wel voldoen aan de laatste Europese (security) wetgeving. Zo dienen eventueel beschikbare persoonsgegevens op de juiste manier verwerkt te worden. Wentzo kent deze vraagstukken en levert innovatieve oplossingen die voldoen aan de strenge eisen die gesteld worden!

Neem eens een kijkje bij onze referenties

 

 

 

 

 

 

 

Uitgelicht: AVG

Op 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking getreden. Deze wet, ook bekend als General Data Protection Regulation (GDPR), stelt eisen aan het verzamelen en verwerken van data en persoonsgegevens. Als ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd specialist vertelt Wentzo u graag meer over de juiste voorbereiding.

Lees hier verder over AVG ready worden

ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd

NEN7510

Mogen wij u helpen bij een juiste WiFi4EU implementatie?

De specialisten van Wentzo vertellen u graag meer over het WiFi4EU traject, welke kosten de EU financiert en hoe wij als WiFi installatie bedrijf u volledig ondersteunen en ontzorgen. U kunt ons bellen op 0577-460008 of stuur een e-mail naar advies@WiFi.nl en wij reageren binnen één werkdag.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl