Skip navigation Menu

Govroam

Neem contact op met dé govroam specialist

wentzo-boog

Govroam maakt veilig, flexibel en eenvoudig toegang tot draadloze netwerken voor overheidsinstellingen mogelijk. Het maakt daarbij niet uit of overheid medewerkers binnen een eigen vestiging of bij een andere overheid locatie werken. Wentzo Wireless heeft alle expertise in huis om govroam te implementeren binnen uw organisatie.

 

Snel en veilig verbinden

Deze WiFi authenticatie voor overheden en gemeentes biedt gebruikers een eenduidige en veilige manier van verbinden met een draadloos netwerk. Stichting government roaming Nederland is de provider voor govroam koppelingen. De oplossing is technisch vergelijkbaar met eduroam, een door Wentzo veel toegepaste WiFi authenticatie voor hogescholen en universiteiten. Wij kennen de procedures voor een soepele aansluiting. Bovendien kan Wentzo een check uitvoeren om uw netwerk up-to-date te brengen voor huidig en toekomstig gebruik.

Eind 2017 beschikbaar in alle Nederlandse gemeenten

Onlangs tekende Stichting government roaming een overeenkomst met VNG/KING zodat eind 2017 alle Nederlandse gemeenten over deze oplossing kunnen beschikken. De samenwerking is onderdeel van een gemeenteprogramma om overheden slimmer en efficiënter te digitaliseren. Inmiddels werken steeds meer gemeenten en overheden met govroam, benieuwd welke dit zijn? Bekijk hier de actuele locaties.

Video: introductie services

Zes voordelen om voor govroam te kiezen

 • Eenvoud voor eigen medewerkers
 • Gastvrijheid voor collega’s andere overheidsorganisaties
 • Veiligheid vanwege de nieuwste beveiligingsstandaarden
 • Gebaseerd op bewezen techniek eduroam
 • Minimale inspanning en kosten
 • Soepele aansluiting dankzij expertisepartij Wentzo

 

Wentzo govroam

Eenvoudig overal samenwerken

Gemeente Rucphen is één van de overheidsinstanties waar Wentzo govroam implementeerde. Bij deze gemeente werken veel collega’s van andere overheid locaties. Ook vinden er vaak overleggen plaats tussen overheidsmedewerkers van verschillende locaties. Deze medewerkers konden vaak moeilijk verbinden met het WiFi netwerk, dit had meerdere nadelige gevolgen voor de onderlinge samenwerking. Dankzij govroam kunnen in- en externe medewerkers direct verbinden wanneer zij het pand betreden. Zo werken alle collega’s eenvoudig, snel en veilig met elkaar samen.

Op de foto ziet u Morgan Suijkerbuijk, systeembeheerder bij Gemeente Rucphen.

Tevreden klant: gemeente Rucphen

Gemeente Rucphen - Wentzo govroam

Neem contact met ons op!

  Wentzo ontzorgt in uw govroam implementatie

  Wentzo heeft alle expertise in huis om govroam te implementeren binnen uw organisatie. Daarnaast kennen wij de procedures om de aansluiting soepel te laten verlopen. Bovendien kan Wentzo een check uitvoeren om uw netwerk up to date te brengen voor huidig en toekomstig gebruik. Voor een vast bedrag van €999,- (exclusief btw) verzorgen wij de koppeling van uw organisatie met govroam. Wentzo richt uw draadloos netwerk hierop in zodat u direct gebruik kunt maken van de voordelen!

  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl