Skip navigation Menu
// wentzo-boog

Aanvraagformulier EDUspot

Dank voor uw interesse in EDUspot: de WiFi dienst van Unilogic die u totaal ontzorgt. Voor de invulling van deze dienst werkt Unilogic nauw samen met WiFi specialist Wentzo Wireless. Voor een goed beeld van uw wensen en  specifieke situatie, vragen wij u dit aanvraagformulier in te vullen. Ook ontvangen we graag een actuele plattegrond van uw locatie, bij voorkeur als JPEG of PDF formaat.

Gedetailleerde inventarisatie

Aan de hand van de toegestuurde gegevens voeren de specialisten van Wentzo een uitgebreide meting (Site Survey) uit. Tijdens deze meting stellen zij het aantal en de positie van de AccessPoints vast, die nodig zijn om al uw devices toegang te bieden tot het netwerk. Daarnaast brengen zij eventuele storingsbronnen en extra werkzaamheden (voor bijvoorbeeld de bekabeling van de AccessPoints) in kaart. De kosten voor een Site Survey zijn in het tarief van EDUspot inbegrepen. Kiest u na de Site Survey niet voor deelname aan EDUspot dan wordt een bedrag van €999,- incl. BTW in rekening gebracht.

Realisatie EDUspot

Na de Site Survey ontvangt u een offerte, afgestemd op uw situatie. Bij goedkeuring daarvan nemen we EDUspot op in uw bestaande EDUgrip contract en stemmen we een datum voor installatie af. Heeft u op dit moment nog vragen? Neem dan contact met Unilogic op voor een toelichting!

 

Het EDUspot aanvraagproces in zes heldere stappen

Stap 1: aanvraagformulier

EDUspot aanvraagformulier

Vul hieronder het EDUspot aanvraagformulier in en verstuur deze samen met de plattegrond van uw locatie naar Wentzo.

 

Aanvraagformulier EDUspot    [cf7sr-simple-recaptcha]

    Over Unilogic

    Unilogic is een grote automatiseerder en opereert op het snijvlak van ICT en onderwijs. Voor EDUspot werkt Unilogic nauw samen met Wentzo. Wij verzorgen de WLAN Site Surveys en richten op Unilogic scholen een centraal beheerd WLAN in. De kwalitatieve hardware én de vastgestelde serviceopvolging garandeert scholen een probleemloos gebruik van een draadloos netwerk! Wilt u meer weten over de samenwerking of over de diensten van Unilogic? Klik dan hier!

    Aanvraagformulier EDUspot Wentzo Unilogic

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl