Skip navigation Menu

McDonald’s

Betrouwbare verbindingen

wentzo-boog

In slechts een aantal jaar is de combinatie WiFi en McDonald’s net zo vanzelfsprekend geworden als cadeaus met kerst. En de vergelijking houdt daar niet mee op. Want wie wordt nou niet blij van een kosteloze en betrouwbare WiFi verbinding? 

 

Uitdaging

Om dat te kunnen garanderen gaf McDonald’s Nederland de opdracht aan Wentzo om in één maand tijd alle Nederlandse restaurants van een nieuw en hoogwaardig WiFi netwerk te voorzien. Stilzitten was er dus niet bij in de laatste maanden van 2013. Want toen eind november een overeenkomst werd bereikt, was één van de voorwaarden een uitrol vóór de kerstdagen. Dat betekende een strakke planning voor onze techneuten; Nederland telt namelijk meer dan 240 McDonald’s restaurants.

802.11n netwerk

Dankzij een stevig verankerde procedure én een goede samenwerking met McDonald’s Nederland wisten we de klus ruim op tijd te klaren. En zo kan sinds eind 2013 in ieder Nederlands McDonald’s restaurant genoten worden van een stabiele verbinding middels een door Wentzo ingericht Dual Radio 802.11n WLAN.

McDonald’s heeft

245

restaurants in Nederland

Er werken ruim

19.500

medewerkers

McDonald’s serveert

3 miljoen

gasten per week

WiFi – FriFi

Voor dit mooie WiFi project is Wentzo Wireless een partnership aangegaan met FriFi Nederland. Deze partij is gespecialiseerd in sociale WiFi marketing. Deze nieuwe vorm van marketing gaat uit van een wisselwerking tussen de aanbieder én de gebruiker van het WiFi netwerk. Zo kan een aanbieder eenvoudig advertenties of buttons naar andere interessante zaken op de startpagina plaatsen.

Facebook like

Een andere mogelijkheid is om voor het gebruik van het WiFi netwerk een Facebook like te vragen. Bij McDonald’s is van dat laatste overigens geen sprake: gasten kunnen eenvoudig gebruik maken van het WiFi netwerk, enkel door akkoord te gaan met de voorwaarden. Probeer het maar eens uit bij uw volgend McDonald’s bezoek!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl