Skip navigation Menu

Referenties

Dit zijn onze klantcases. Referenties waar wij als Wentzo trots op zijn en die we graag delen. Wil jij ook een referentie geven en zo op deze pagina terecht komen? Neem dan contact met ons op!

| ZORG

ZGA Wentzo

Zorggroep Almere

“Wentzo snapt onze processen en de lijntjes met al het personeel zijn kort. Dat werkt snel, effciënt en prettig.”

Zorg bied je in de buurt, dichtbij. Dit is de missie van Zorggroep Almere. Deze ambitieuze integrale eerstelijns zorgverlener heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet om volledig mobiel te werken vanuit een netwerkorganisatie. Team Wentzo heeft ze de totaaloplossing geboden in Excellent WiFi.

| RETAIL

Nelson Schoenen

“Er is geen andere specialist die het complete netwerk en infrastructuur zowel kan implementeren als beheren!”

In de retailwereld maakt service het verschil: kan je jouw klant snel en adequaat helpen op basis van accurate voorraadgegevens en persoonlijke klantinformatie? Retailketen Nelson vervolgt zijn weg richting een betere service en gepersonaliseerde customer journey met Wentzo Network as a Service.

| ONDERWIJS

CSG Liudger

“Werken met team Wentzo voelt als samenwerken met iemand die in je eigen team zit! Het zijn echte specialisten. “

Sinds 2010 werken we nauw samen met Christelijke Scholengemeenschap Liudger. In 2019 hebben we het volledige netwerk vervangen en daarmee zijn de vijf locaties van CSG Liudger helemaal future-proof. Dagelijks geven we 3300 leerlingen en 500 medewerkers van een optimale netwerkervaring!

“Wij kiezen voor Wentzo vanwege het goede contact, de flexibiliteit en de zakelijke betrouwbaarheid”

Peter Schep – Hoofd ICT Oosterlicht College

| HOSPITALITY

The Student Hotel

“Ik ben zwaar onder de indruk van de Network as a Service oplossing!”

Wentzo heeft de aanbesteding gewonnen bij The Student Hotel. De hotelketen kiest voor de Innovatieve Network as a Service oplossing van Wentzo. Eén integrale netwerkoplossing die zorg draagt dat alle gasten, personeel en devices eenvoudig en veilig verbonden zijn. In 2020 starten we!

The Student Hotel Wentzo

| WAREHOUSING

Plantion

“Sinds we het netwerk van Wentzo gebruiken hebben we geen klachten meer gehad!”

Plantion in Ede is een bruisende marktplaats voor bloemisten, hoveniers en detaillisten gelegen aan de A30 en de A12. De coöperatie is feitelijk eigendom van ongeveer 275 kwekers. Voor een feilloos veilproces, vertrouwt Plantion op de kennis en expertise van team Wentzo!

Betrouwbaar

Afspraak is afspraak

Innovatief

Op zoek naar verbetering

Persoonlijk

Samenwerken als partners

Deskundig

Gecertificeerd en ervaren

| HOSPITALITY

Grand Hotel Karel V

“Wentzo weet waar ze het over heeft. Elke vraag wordt beantwoord en de lijntjes met elkaar zijn heel kort.”

In een vijfsterren hotel mag je alleen de állerbeste services verwachten. De meest comfortabele bedden, een gastvrije houding bij het personeel én een optimale internetdienstverlening. Het WiFi concept Gastvrij Internet staat daar garant voor. Daarom kiest Grand Hotel Karel V voor dit bijzondere concept.

| RECREATIE

Wentzo WiFi bij Terspegelt

TerSpegelt

“Onze gasten kunnen niet meer zonder internet, maar wie eigenlijk wel? Samen hebben we dat nu goed voor elkaar.”

Begin 2016 rolde Wentzo Wireless een high density netwerk uit bij vijfsterren recreatiepark TerSpegelt. Bovendien verzorgt Wentzo ook de proactieve monitoring van het netwerk. Zo maken alle gasten, zowel indoor als outdoor, overal op het terrein gebruik van vijfsterren WiFi, aangelegd en verzorgd door Team Wentzo!

| RETAIL

McDonald’s

“We hebben hard gewerkt en het resultaat is er: het favoriete netwerk van Nederland dankzij Team Wentzo!”

Meer dan honderdduizenden gasten per maand maken gebruik van het WiFi netwerk van McDonald’s. Het realiseren van een betrouwbare, snelle en veilige connectiviteitservaring voor deze doelgroep was een mooie uitdaging voor het team van Wentzo. In vier maanden maakten alle filialen gebruik van onze oplossing!

We hebben nog veel meer tevreden klanten