Skip navigation Menu

Referenties

Dit zijn onze klantcases. Referenties waar wij als Wentzo trots op zijn en die we graag delen. Wil jij ook een referentie geven en zo op deze pagina terecht komen? Neem dan contact met ons op!

| OVERHEID

Forum Groningen

“Vroeger regende het klachten: de WiFi doet het niet, het is te langzaam… En nu: het bleef stil, geen klachten meer.”

Forum Groningen is met 17.000m2 en tien verdiepingen een bijzonder en complex gebouw. “…waar studenten boven hun boeken hangen, kinderen spelen en gezinnen een dagje uit beleven”. De realisatie van het WiFi netwerk stelde ons team dan ook voor een aantal stevige uitdagingen.

| ZORG

Zorggroep Almere referentie


Zorggroep Almere

“Wentzo snapt onze processen en de lijntjes met al het personeel zijn kort. Dat werkt snel, effciënt en prettig.”

Zorg bied je in de buurt, dichtbij. Dit is de missie van Zorggroep Almere. Deze ambitieuze integrale eerstelijns zorgverlener heeft de afgelopen jaren grote stappen gezet om volledig mobiel te werken vanuit een netwerkorganisatie. Team Wentzo heeft ze de totaaloplossing geboden in Excellent WiFi.

| ONDERWIJS

De Baak

“We hebben de supportdesk nog niet hoeven bellen. Dat is voor mij heel positief, het teken dat alles gewoon werkt.”

De Baak is hét trainingsinstituut voor persoonlijk leiderschap en beschikt over twee geweldige locaties in Driebergen en Noordwijk. De Baak koos voor ontzorging met een WiFi as a Service abonnement. Zowel de inrichting als het dagelijkse beheer volledig door Wentzo wordt verzorgd.

“Wij kiezen voor Wentzo vanwege het goede contact, de flexibiliteit en de zakelijke betrouwbaarheid”

Peter Schep – Hoofd ICT Oosterlicht College

| HOSPITALITY

The Student Hotel

“Ik ben zwaar onder de indruk van de Network as a Service oplossing!”

Wentzo heeft de aanbesteding gewonnen bij The Student Hotel. De hotelketen kiest voor de Innovatieve Network as a Service oplossing van Wentzo. Eén integrale netwerkoplossing die zorg draagt dat alle gasten, personeel en devices eenvoudig en veilig verbonden zijn. Bij The Student Hotel werken we samen met Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company als leverancier van de hard- en software.

| WAREHOUSING

Plantion

“Sinds we het netwerk van Wentzo gebruiken hebben we geen klachten meer gehad!”

Plantion in Ede is een bruisende marktplaats voor bloemisten, hoveniers en detaillisten gelegen aan de A30 en de A12. De coöperatie is feitelijk eigendom van ongeveer 275 kwekers. Voor een feilloos veilproces, vertrouwt Plantion op de kennis en expertise van team Wentzo!

Betrouwbaar WentzoBetrouwbaar

Afspraak is afspraak

Wentzo is innovatiefInnovatief

Op zoek naar verbetering

Wentzo is persoonlijkPersoonlijk

Samenwerken als partners

Wentzo is deskundigDeskundig

Gecertificeerd en ervaren

| RETAIL

Nelson Schoenen

“Er is geen andere specialist die het complete netwerk en infrastructuur zowel kan implementeren als beheren!”

In de retailwereld maakt service het verschil: kan je jouw klant snel en adequaat helpen op basis van accurate voorraadgegevens en persoonlijke klantinformatie? Retailketen Nelson vervolgt zijn weg richting een betere service en gepersonaliseerde customer journey met Wentzo Network as a Service.
Powered by Aruba.

| ONDERWIJS

CSG Liudger

“Werken met team Wentzo voelt als samenwerken met iemand die in je eigen team zit! Het zijn echte specialisten. “

Sinds 2010 werken we nauw samen met Christelijke Scholengemeenschap Liudger. In 2019 hebben we het volledige netwerk vervangen en daarmee zijn de vijf locaties van CSG Liudger helemaal future-proof. Dagelijks geven we 3300 leerlingen en 500 medewerkers van een optimale netwerkervaring!

| RETAIL

McDonald’s

“We hebben hard gewerkt en het resultaat is er: het favoriete netwerk van Nederland dankzij Team Wentzo!”

Meer dan honderdduizenden gasten per maand maken gebruik van het WiFi netwerk van McDonald’s. Het realiseren van een betrouwbare, snelle en veilige connectiviteitservaring voor deze doelgroep was een mooie uitdaging voor het team van Wentzo. In vier maanden maakten alle filialen gebruik van onze oplossing!

We hebben nog veel meer tevreden klanten