Skip navigation Menu

Fortinet

Neem contact op voor een aanbieding op maat!

wentzo-boog

Fortinet is een organisatie die zich toelegt op netwerkbeveiliging en biedt verschillende software en hardware toepassingen om deze veiligheid te garanderen. Wentzo biedt de hardware firewall oplossing FortiGate aan. Een onmisbare security oplossing voor het beheer van je draadloze netwerk.

Fortinet

De firewall oplossingen (FortiGates) van Fortinet worden door Wentzo veelvuldig aangeboden als security totaaloplossing. Fortinet ontwikkelt al haar oplossingen volledig in eigen huis en het bedrijf heeft dan ook totale controle over het ontwerp van haar producten. In tegenstelling tot vele andere leveranciers hoeven er geen concessies aan kwaliteit, prestaties of betrouwbaarheid gedaan te worden. De Fortinet oplossingen worden voortdurend verbeterd met de nieuwste technologische innovaties om op de voorhoede van de industrie te blijven in termen van functionaliteit en prestaties tegen de beste prijs. Dat deze strategie werkt blijkt wel uit de strategische sterke positie van Fortinet in het Gartner quadrant.

Product overviewFortinet oplossingen Wentzo

FortiGuard

Voor het automatisch updaten van applicatie, virus en malware signatures op een FortiGate als ook real-time web content filtering heeft Fortinet een eigen online security lab ontwikkeld: FortiGuard. Deze online service is onderdeel van de door Wentzo geboden oplossingen en maakt het met meer dan honderd onderzoekers, meer dan twee miljoen sensoren en 250.000 klanten wereldwijd mogelijk om over de meest actuele applicatie, virus en malware informatie te beschikken om zo optimaal je netwerk te beveiligen.

Frank van der Gaarden, Channel Manager bij Fortinet:

“Wentzo is een ICT-specialist waarbij vakwerk wordt geleverd door een team van gepassioneerde mensen. Net als Fortinet erkent Wentzo dat het aanbrengen van goede security systemen noodzakelijk is om de continuïteit van de IT omgeving te borgen. Kwaliteit van deze oplossing en een tevreden klant staan hierbij altijd centraal.”

FortiGate

Firewalling, netwerksegmentatie en inspectie van het verkeer zijn belangrijker dan ooit. Het FortiGate platform biedt deze mogelijkheden en is hiermee een fundamenteel bouwblok voor een goede security architectuur. Bekende bedreigingen worden gestopt door middel van Application Control, IPS, Anti-Malware en URL filtering. De FortiGate is ook in staat om onbekende bedreigingen te detecteren.

Veel van onze referenties hebben een FortiGate oplossing gekoppeld aan hun netwerkomgeving. Hierdoor zijn zij extra goed beveiligd!

Wil je meer weten over de oplossingen van Fortinet en wat deze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op!

Fortinet en Wentzo

FortiAnalyzer

FortiAnalyzer is de centrale logging, alerting en rapportage tool binnen het Fortinet portfolio. Deze oplossing biedt een uitgebreide logging en rapportage omgeving voor de gehele netwerkstructuur.

Een andere grote kracht van FortiAnalyzer is de Indicator of Compromise module. Deze controleert continue de logs op verdachte verkeerspatronen en is in staat om de security incidenten die direct aandacht vragen, inzichtelijk te maken.

Wentzo kan je een FortiGate oplossing in combinatie met FortiAnalyzer bieden. Deze combinatie zorgt voor een waterdicht geheel.

Cyber security en malware protectie

Fortinet Security

FortiOS

Het brein van de FortiGate producten bestaat uit het meest geavanceerde firewall OS: FortiOS 5.6. Dit besturingssysteem vormt de basis voor diverse Fortinet producten en maakt het mogelijk deze componenten naadloos te integreren tot één geheel.
Een aantal kenmerkende en features van FortiOS zijn:
• SSL inspection
• Application Control
• VPN
• IPS & DoS
• Anti-Malware

Meer informatie? Neem contact op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl