Skip navigation Menu

Cloudpath

Neem nu contact met ons op voor een oplossing die bij u past!

wentzo-boog

Cloudpath biedt plug&play oplossingen die veilige toegang tot netwerken mogelijk maken. Eén van de innovatieve diensten die Wentzo Wireless aanbiedt is het easy onboarding toegangssysteem Cloudpath Enrollment System. 

 

Security and Policy Management

Het Cloudpath Enrollment System securtiy en policy management platform, maakt het gemakkelijk om een goede gebruikservaring te leveren voor gebruikers, bezoekers gasten en IT personeel. Bescherm uw netwerk makkeijk door zowel het WLAN als het LAN te managen met het Enrollment System. Het systeem is beschikbaar als een cloud management platform als een virtuele instance oplossing. Cloudpath software gebruikt een systeem waarvoor normaal meerdere systemen nodig zijn.

Overzichtelijk en beheersbaar

Cloudpath Enrollment System biedt alle WiFi apparaten van medewerkers eenvoudig en veilig toegang tot een netwerk. De toegang verloopt via het sterke beveiligingsmechanisme 802.1X. Bovendien blijven verbindingen van individuele gebruikers voor u als klant overzichtelijk en beheersbaar. De rechten kunnen namelijk per gebruiker aangepast worden. Gebouwd op dé veiligste WiFi beveiligingsstandaard EAP-TLS biedt Enrollment System automatisch draadloze beveiliging tot persoonlijke apparatuur, zonder tussenkomst van IT personeel.

Meer weten over onze oplossingen?

Benieuwd naar een aanbieding op maat? Vul dan hiernaast uw gegevens in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook bellen op 0577-46008, onze collega’s voorzien u graag van alle benodigde informatie. Daarnaast organiseren wij geregeld seminars, kennissessies en workshops. Wilt u eens een kennissessie bijwonen? Laat het ons dan weten!

Buddy

Neem contact met ons op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl