Skip navigation Menu

Wentzo biedt Aruba Central as a Service

Profiteer van de laagste Aruba Central tariefstelling!

wentzo-boog

Aruba Central is hét monitoring en management platform voor Aruba componenten, zoals AccessPoints en Switches. Het cloud platform wordt continu doorontwikkeld en biedt waardevolle netwerk- en gebruikersinzichten. Afgelopen jaar wijzigde de licentiestructuur en de nieuwe tariefstelling was voor veel Central gebruikers flink slikken. Voor hen heeft Wentzo goed nieuws: als Managed Service provider bieden we gegarandeerd de scherpste tarieven voor Aruba Centra licenties!

Wie al langer bekend is met Aruba Central, weet dat dit platform continu innoveert. Maar naast de introductie van een groot aantal nieuwe features, wijzigde Aruba eind 2021 ook de licentiestructuur ingrijpend. Waar voorheen één (universeel) type Central licentie ingezet werd voor bijvoorbeeld een AccessPoint of Switch, geldt nu een onderscheid in het type netwerkcomponent. Een eenvoudige Edge Switch, bijvoorbeeld de Aruba CX 6100, vraagt nu een andere Central licentie dan een Core Switch, zoals de CX 8400. Voor AccessPoints geldt ook een eigen Central licentie, maar hier geldt geen onderscheid tussen licenties voor bijvoorbeeld een AP505 of een AP555.

Aruba Central platform

Foundation & Advanced licentie

Naast dit onderscheid, maakt Aruba voortaan een onderscheid tussen een Foundation en een Advanced licentie. De Foundation licentie beschikt al over een indrukwekkend aantal functionaliteiten, maar de Advanced licentie gaat daarin nog een stapje verder. Een overzicht van alle features per licentietype is hier terug te vinden. En voor wie twijfelt of de Advanced licentie noodzakelijk is voor zijn of haar omgeving is er goed nieuws: je kunt aanvangen met een Foundation licentie en op een later moment eenvoudig upgraden naar een Advanced licentie!

Tariefwijzigingen

Zoals al benoemd: de wijzigingen in de licentiestructuur zijn ook van invloed geweest op de tariefstelling. En hoewel we bij alle gerenommeerde fabrikanten (zowel op de hard – als software) flinke prijsstijgingen zien, was het voor bestaande Central gebruikers flink slikken toen zij geconfronteerd werden met de nieuwe tarieven. Ter illustratie: de listprijs van alleen al een AP licentie nam met zo’n 65% toe en die voor switches verviervoudigde in een aantal gevallen! Zo werd het goede nieuws van alle nieuwe features voornamelijk overschaduwd door de daarmee gepaarde kostenstijgingen.

Aruba central foundation vs advanced

Profiteer van de laagste Aruba Central tarieven!

Gelukkig kunnen we je ook positief nieuws brengen. Want als Managed Service Provider biedt Wentzo je gegarandeerd de allerlaagste Aruba Central tarieven! Door gebruik te maken van onze Aruba Central as a Service dienst heb je geen omkijken naar je licenties en profiteer je van de allerlaagste Aruba Central tarieven in de markt. En daarmee realiseer je een besparing die zomaar tussen de 35% en 40% ligt! Wentzo biedt deze As a Service dienst aan voor alle type AccessPoints, Switches en Gateways en uiteraard ook voor alle gangbare termijnen, variërend tussen de 1 en 5 jaar. En daarbij maken we geen onderscheid in organisaties die hun hardware bij Wentzo of elders aanschaften.

Interesse? Neem contact met ons op!

Heb je interesse in deze aantrekkelijke dienst? Wil je ontdekken hoe je de overstap maakt of een vrijblijvende offerte ontvangen? We helpen je graag! Neem contact op met onze adviseurs en bel naar 0577-460008. Uiteraard kun je ook een mailtje sturen naar advies@wifi.nl.