Skip navigation Menu

AOS 10

wentzo-boog

Wat is AOS 10 precies?

AOS 10 is het next generation operating system van Aruba Networks. Het besturingssysteem wordt gebruikt op de gateways en de access points van Aruba en valt onder het management platform Aruba Central. AOS 10 is de volgende stap in effectiever beheer en een hoogwaardige gebruikservaring. Voordelen zijn de live upgrade mogelijkheden en het dynamisch segmenteren.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je snel meer weten over dit besturingssysteem? Bekijk dan onze video break van 10 minuten. Onze collega Bert Enserink en René van Dorst van Aruba Networks gaan in op het verschil tussen AOS 10 en Aruba Central, de voordelen van overstappen en de mogelijkheden van dynamische segmentatie.

Video break: alles over AOS 10 in 10 minuten

Informatie rustig teruglezen?

Wil je na het kijken van onze video break de informatie nog eens nalezen? Bekijk dan de AOS 10 datasheet (Engels) dat Aruba heeft opgesteld. Hierin worden de uiteenlopende functionaliteiten behandeld en staan de voordelen puntsgewijs opgesomd. Ook kun je lezen hoe de netwerkveiligheid voor thuiswerkers is ingebouwd.

Bekijk de AOS 10 datasheet

Benieuwd wat dit voor jouw netwerk kan betekenen?

Als Platinum Partner kennen wij de ins en outs van alle hard- en software oplossingen van van Aruba Networks, a Hewlett Packard Enterprise company. Met die kennis hebben wij al vele organisaties kunnen voorzien van een perfecte netwerkoplossing. Wil je eens van gedachten wisselen over de voordelen van AOS 10 voor jouw netwerk? Neem dan contact met ons op. We horen graag van je!

Neem contact met ons op

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl