Skip navigation Menu

Aruba Networks

Als Platinum Partner en ClearPass specialist geven wij graag advies

wentzo-boog

Wentzo heeft een sterk partnership met Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company. We hebben veel kennis van en ervaring met het volledige Aruba networking portfolio. Niet voor niets beschikken we al jaren over de hoogste (Platinum) partnerstatus. En daar profiteren onze klanten direct van!

 

Onze adviseurs, netwerkspecialisten en ons service management team is op het hoogste niveau getraind en gecertificeerd. Zij zijn daarmee in staat om je kundig te adviseren en het maximale uit de Aruba oplossingen te halen. Bovendien zijn de lijntjes met deze fabrikant zeer kort. We zijn goed geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen en werken nauw samen. Zo realiseren we de meest robuuste netwerkoplossingen voor onze klanten!

“De afgelopen jaren hebben enorm veel bedrijven en instellingen de voordelen van onze technologie kunnen benutten, dankzij de vakkundigheid van de specialisten van Wentzo.”

– David van den Berg, Aruba Country Manager Nederland

Aruba networks

Wentzo maakt dankbaar gebruik van de continue kwaliteit en vele innovaties die Aruba biedt. Onafhankelijk onderzoeksbureau Gartner positioneert dit sterke merk al meer dan 10 jaar op rij als het meest vooruitstrevende merk op gebied van ‘Wired and wireless infrastructure’. Zo wordt Aruba geloofd om het zeer uitgebreide productportfolio wat allemaal vanuit één centraal managementplatform beheerd wordt. Van meerdere kleine locaties zoals een winkelketen tot aan een grote campus omgeving. De gelaagde opbouw zorgt ervoor dat enterprise functionaliteiten beschikbaar zijn voor iedere organisatie.

De slimme en geautomatiseerde technologie scant en monitort het netwerk continu en past automatisch verbeteringen toe. De inzichten vanuit het netwerk leggen de focus op het voorkomen van storingen. Met een zero trust security beleid voor het hele netwerk, wordt veilige toegang tot het netwerk gegarandeerd. Zo biedt Aruba uitgebreide security mogelijkheden om de zichtbaarheid, controle en handhaving die passen bij een moderne gedecentraliseerde en IoT gestuurde netwerkinfrastructuur.

De rijke API koppelingen en aanvullende technologieën als Bluetooth, ZigBee bieden de mogelijkheid tot slimme integraties en innovaties. Denk aan voor hand liggende zaken als way finding en asset tracking. Maar ook aan integraties met room booking systemen en digitale prijslabels.

Klik hier voor het meest recente Gartner Quadrant

Een greep uit onze klanten met een Aruba netwerk:

Platinum partnerstatus

Nederland kent slechts een handvol Aruba Platinum partners. En dat is niet zonder reden, want de eisen voor certificeringen en praktijkervaring met het portfolio liggen hoog. Wentzo voldoet jaar op jaar aan deze eisen en voert met trots de Platinum partnerstatus. Als Wentzo klant levert deze status direct voordeel voor je op. Naast de hoogste kennis en de beste support profiteer je ook nog eens van een zeer gunstige tariefstelling!

Aruba Partner Branded Support

Dankzij onze kennis en ervaring mogen wij Partner Branded Support uitvoeren voor het Aruba portfolio. Loop je tegen technische issues aan voor een Aruba product? Dan neemt het Wentzo service management team deze in behandeling. Is er sprake van een productissue dat ons team niet kan oplossen? Dan schakelen zij direct op hoog niveau met de Aruba supportorganisatie. Dankzij deze werkwijze hoef je geen Aruba supportcontracten in te kopen en blijft Wentzo altijd jouw directe aanspreekpunt!

Aruba Managed Service partner

Als pionier op het gebied van Network as a Service ontving Wentzo in 2021 de status als Aruba Managed Service Provider. Daarmee maken we deel uit van een zeer select gezelschap van Europese Aruba partners met een focus op managed services. Door deel uit te maken van het MSP programma kunnen we ons (As a Service) dienstenaanbod nog beter afstemmen op de wensen van onze afnemers. Zo maakt dit het mogelijk om nog flexibeler op en af te schalen en kunnen we voortdurend nieuwe functionaliteiten toevoegen.

Aruba en Wentzo; een goed team

Aruba en Wentzo zijn al jarenlang partners van elkaar. Beide partijen worden veelal gedreven door dezelfde waarden. Het leveren van hoge kwaliteit, de focus op lange termijn relaties en persoonlijk contact. Een goed partnerschap komt van twee kanten. Wentzo investeert al jarenlang in de kennis van haar team over de Aruba productlijn. Zo beschikken we over een groot team techneuten en consultants welk op het hoogste niveau gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn de lijntjes met de Aruba teamleden ook erg kort. Het direct kunnen schakelen met product developers of als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen stelt Wentzo in staat om als innovatie system integrator binnen de markt te opereren.

Aruba Airheads

Maak je gebruik van Aruba, word dan ook lid van de Airheads familie. Met meer dan 100.000 leden over de hele wereld is dit een geweldige plek om verbinding te maken met andere Aruba gebruikers en ideeën en vragen uit te wisselen. Of doe inspiratie op over de laatste innovaties door middel van discussieforums en artikelen van experts. Met vergaande en actuele content vind je hier altijd een passende oplossing

Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden van een Aruba netwerk binnen jouw organisatie? Neem dan contact met ons op. Wentzo is gecertificeerd Aruba Platinum Partner. Wij bieden complete netwerkoplossingen, van de meting op locatie tot het beheer en onderhoud. Vul jouw gegevens hiernaast in en wij nemen contact met je op.

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl