Skip navigation Menu

Aerohive A3

Meer weten? Neem contact met ons op!

wentzo-boog

A3 is een antwoord op de groeiende security uitdaging van IT managers die steeds meer verschillende devices op hun netwerk zien komen. Alle BYOD en IoT devices moeten op een veilige manier, met de juiste toegangsrechten en rollen op uw netwerk komen. Zijn deze devices geauthenticeerd en aanwezig op uw netwerk? Ook dan wilt u geen risico’s lopen op het gebied van malware of gecomprimeerde bestanden. Met A3 biedt Aerohive een toolset voor deze uitdagingen, zo bent u als IT eindverantwoordelijke volledig in control.

 

Terugbrengen van complexiteit

Abby Strong, Product Management & Product Marketing bij Aerohive, laat weten dat het bedrijf koos voor A3 vooral omdat het kansen zag de complexiteit terug te brengen en de gebruikservaring te optimaliseren. Concurrerende oplossingen zijn wat haar betreft vaak complex, of complex én duur. “De oplossing van Aerohive maakt een einde aan de operationele complexiteit.”

Koppelingen en integraties A3

Koppelingen en integraties

A3 kan geïntegreerd worden met de meeste netwerkapparatuur van grote leveranciers. Wanneer de management oplossing wordt ingezet als onderdeel van het Aerohive SD-LAN-/SD-WAN-platform, dan kunt u A3 integreren met bijvoorbeeld Private Pre-Shared Key (PPSK)-beheer en beheer via de oplossing HiveManager. Ook kunt u A3 op locatie inzetten, net zoals dat mogelijk is voor traditionele AAA-platforms en toegangsbeheer oplossingen.

Nog even geduld

De oplossing, die ook als cloud-dienst beschikbaar wordt via het Aerohive Cloud Services-platform, is reeds leverbaar. De cloud versie zal vanaf voorjaar 2019 leverbaar zijn. Wentzo houdt u in de tussentijd graag op de hoogte van de ontwikkelingen rondom A3. Heeft u vragen met betrekking tot de producten en diensten van Aerohive? Neem dan contact met ons op via advies@WiFi.nl of bel 0577 – 460008.

Klik hier voor het Aerohive A3 product datasheet:

Aerohive A3: The voordelen van cloud-managed Network Access Control 

Iedere maand organiseert Aerohive een webinar voor IT-professionals die meer willen weten over draadloze netwerken voor hun organisatie. In de maand april gaat de webinar over hoe Aerohive A3 jouw netwerk effectiever kan beveiligen dan dat traditionele benaderingen en oplossingen dat nu doen.

Aerohive A3 is de eerste NAC oplossing die beheerd wordt in de cloud. Implementaties worden vereenvoudigd en de dagelijkse activiteiten worden gestroomlijnd. Het beschermt het toegangsnetwerk tegen cyberbeveiligingsbedreigingen en -inbreuken, door alle apparaten op het netwerk te controleren en te beveiligen, inclusief standaard draadloze en bedrade apparaten van gebruikers, plus IoT en BYOD. Dit is een grote uitdaging voor netwerkteams in de komende 4 jaar (Frost & Sullivan, 2018 *). Onderwerpen die aan bod komen:

  • Real life use cases en voordelen van cloud-managed NAC
  • A3 basis functionaliteit, inclusief onboarding, gasten beheer, 802.1X authenticatie en het beleid handhaven
  • Hoe IoT-risico’s worden aangepakt die worden veroorzaakt door bekende en onbekende apparaten
  • Nieuwe usability-functies die de operationele complexiteit verminderen
  • Plus een live demo van Aerohive A3 in actie

Aanmelden

* Network Access Control (NAC) Market, Global Forecast to 2022 Report from Frost and Sullivan.

WiFi Webinar april

Tijd & datum
Datum: 25 april
Tijd: 11.00 – 11:45 uur

Wilt u zich aanmelden voor deze webinar? Klik dan hier!

 

Gratis AccessPoint
Als u deelneemt aan deze webinar kunt u in aanmerking komen voor een gratis AccessPoint (AP230). Als u een bestaande klant, reseller, partner of distributeur bent komt u helaas niet in aanmerking voor een gratis AP. Wilt u weten wat de voorwaarden zijn? Neem dan contact met ons op!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl