Skip navigation Menu

Aerohive Networks

Neem nu contact met ons op!

wentzo-boog

Wentzo is Elite Partner en gecertificeerd Aerohive specialist. Het draadloze netwerk is veilig en gemakkelijk in gebruik. Aerohive biedt een WiFi netwerk aan zonder controller, waardoor ze een rendabele oplossing bieden. AccessPoints van dit merk zorgen voor sterke prestaties, goed bereik, gemakkelijk beheer en een solide beveiliging voor zowel grote als kleine bedrijven.

 

Aerohive is overgenomen door Extreme Networks. Lees hier wat dit voor u betekent.

Toekomstgericht

Het ontwerp van Aerohive gaat er van uit dat het gebruik van mobiele devices toeneemt, WiFi (WLAN) de voornaamste toegangsbron van het netwerk wordt en de identiteit van de gebruiker belangrijker is dan het type verbinding. De oplossing van dit merk verdeelt alle controlefuncties, de beleidspolicy en het gegevensverkeer naar randapparatuur terwijl het beheersysteem voor toezicht en configuratie centraal blijft.

Controller-less

Aerohive kenmerkt zich door de controller-less architectuur. De centrale controller is een gevolg van de destijds onvoldoende processorcapaciteit om bestuurstaken te integreren in AccessPoints. De systemen zijn ontwikkeld om huidig, geavanceerd processorvermogen om een toegangsnetwerk te bouwen. Hierdoor kunt u de bestuurstaken delegeren en eventuele problemen dynamisch ontwijken.

Onderscheidend vermogen:

 • Geen afhankelijkheid van centrale componenten
 • Lineair schaalbaar
 • Rijke featureset ongeacht schaalgrootte
 • Vooruitstrevende architectuur en technologie
 • Uiterst beheersbaar
 • Uitgebreide API structuur
 • HiveManager NG: alles in één overzicht
  Klik hier voor meer informatie over HiveManager.

Jasper Vredegoor, Channel Manager Benelux bij Aerohive:

Onze beste partners hebben focus, know-how en integriteit. Wentzo is hier al jaren een lichtend voorbeeld. De positieve reacties van onze gezamenlijke eindklanten zijn legio. Aerohive Networks kan Wentzo Wireless daarom van harte aanbevelen.

Wentzo is Aerohive Elite Partner

Wentzo is Aerohive Elite Partner

 

Partnerstatus:

Sinds 2010 hebben wij Aerohive in ons portfolio opgenomen. In de loop der jaren hebben wij veel producten ingezet en onze Aerohive WLAN kennis verbreed, dit heeft geleid tot een aantal awards. Zo is Wentzo Aerohive Benelux Partner Of The Year 2016. Naast een Top Deal onderscheiding zijn ook onze specialisten enkele malen uitgeroepen tot ‘Technical Talents’. Bovendien hebben we een internationale MSP uitreiking ontvangen voor onze dienstverlening binnen EMEA.

Uitgelicht: video Connect

Meer weten over Connect? Klik hier!

Webinar overname door Extreme Networks

Donderdagmiddag 14 november organiseren wij een webinar waarin wij u alles vertellen over de overname. Etienne van Heel, Sales Consultant bij Wentzo Wireless, heet u welkom en zorgt ervoor dat al uw vragen beantwoord worden. Sjoerd de Jong, System Engineer bij Extreme Networks geeft u alle informatie over de overname en vertelt wat dit voor u (en uw Aerohive netwerk) betekent. Vervolgens behandelt hij het vernieuwde productportfolio. Aan het eind van de webinar worden uw vragen beantwoord door één van de twee heren. De verwachte duur van de webinar is ongeveer 40 minuten.

Aanmelden aerohive webinar

 

Meld u aan voor de Aerohive/Extreme Webinar

Tijd & datum
Datum: 14 november
Tijd: 13:00 – 13:45 uur

Wilt u zich aanmelden voor deze webinar? Klik dan hier!

Overname Aerohive door Extreme

WiFi standaard: 802.11ax

Onlangs heeft het IEEE de nieuwe WiFi standaard aangekondigd: 802.11ax. Inmiddels is Aerohive de eerste die 802.11ax AccessPoints heeft geïntroduceerd: de AP630 en de AP650.

Onze collega Martijn Peters heeft een blog geschreven over 802.11ax. Klik hier om deze te lezen.

NAC oplossing Aerohive A3

Begin 2018 presenteerde Aerohive hun nieuwe Network Access Control oplossing: A3. Een management tool, op basis van een hybride cloud, waarmee u op een veilige manier alle bekabelde en niet bekabelde devices op uw netwerk beheert. A3 zorgt voor gestroomlijnde workflows, heeft een eenvoudig user interface en heeft als doel operationele complexiteit te verminderen.

Lees hier verder over Aerohive A3.

SD-WAN oplossingen

Net zoals andere fabrikanten houdt Aerohive zich bezig met het ontwikkelen van SD-WAN toepassingen. SD-WAN is een veilige oplossing, wanneer u meerdere locaties wilt verbinden via internet. Een (dure) MPLS lijn wordt zo minder nodig. U bespaart kosten en houdt het beheer binnen uw eigen omgeving.

Benieuwd naar Aerohive’s SD-WAN oplossingen? Klik hier voor het datasheet!

ClientenWiFi 2.0

Al uw cliënten een eigen afgeschermde netwerkomgeving op uw WLAN én een hoge mate van veiligheid garanderen? Wentzo en Aerohive vertellen u erover tijdens het healthcare event ‘ClientenWiFi 2.0’ op 3 oktober bij ons Huis van Innovatie!

Klik hier voor meer informatie en om u aan te melden!

Meer informatie?

Via deze link vindt u meer informatie over het cloudplatform HiveManager. Heeft u vragen over een eigen Aerohive WLAN netwerk? Vul dan uw gegevens in en wij nemen contact met u op. Als Elite Partner voorzien wij u graag van de juiste informatie. U kunt ook een mail sturen naar advies@wifi.nl. Geen zin in typen? Dan mag u ons bellen op 0577-460008. Wij horen graag van u!

Buddy

Neem contact met ons op!

  Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl