Skip navigation Menu

Partner Programma

Een duidelijk concept met een prettige werking!

wentzo-boog

Als draadloos netwerk specialist krijgt Wentzo Wireless regelmatig verzoeken van bedrijven die een draadloze oplossing aan hun klanten willen aanbieden. Vaak is er te weinig specialistische kennis om een dergelijk project zelf in te vullen en wordt een beroep gedaan op de kennis en expertise van Wentzo.

 

Voordelen Wentzo Partner Programma:

Om zo’n constructie aantrekkelijk te maken voor alle betrokken partijen is het Wentzo Partner Programma opgezet. Een duidelijk concept met een prettige werking. 

  • U bedient uw opdrachtgevers probleemloos van een draadloze oplossing
  • Uw opdrachtgever is verzekerd van een optimaal ingericht netwerk
  • U ontvangt een ruime marge zonder enige inspanning!

In één woord: top!

Eén van de partners waar wij mee samenwerken is Systra ICT.  Deze IT dienstverlener ondersteunt bedrijven met diverse IT pakketten, ook op het gebied van draadloze netwerken en verbindingen. Hiervoor maken zij gebruik van de WiFi kennis van Wentzo. Eigenaar en adviseur Harrie de Jong zegt het volgende over één van onze gezamenlijke projecten:

“Binnen zeer korte tijd moest er een draadloze oplossing gerealiseerd worden voor het warehouse van één van onze klanten. Wentzo heeft er alles aan gedaan om dit mogelijk te maken, in één woord top!”

 

Systra ICT – Harrie de Jong

Benieuwd naar een partnership?

Wentzo werkt voor een groot aantal partners. Deze partners bieden de diensten en oplossingen van Wentzo aan aan de eigen klanten. Op deze manier kunnen onze partners hun klanten nog meer van dienst zijn! Organisaties zoals Scholten Awater en Unilogic maken gebruik van het Wentzo Partner Programma. Ook voor kleinere bedrijven is het partnerconcept een ware uitkomst. Aanmelden als Wentzo partner of meer informatie? Vul hiernaast uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Wij gaan graag met u in gesprek!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl