Skip navigation Menu

Zeven zekerheden

wentzo-boog

Onderstaande zekerheden beschrijven wat Wentzo Wireless uniek maakt. Deze zekerheden merkt u in het contact met ons en u ziet het terug in onze manier van werken. Onze zeven zekerheden zijn de basis voor tevreden klanten. Hier mag u ons aan houden!

 

1. Integer

Bij Wentzo staat integriteit hoog in het vaandel. Zeggen wat we doen én doen wat we zeggen is ons dagelijks streven. Dit maakt ons eerlijk en betrouwbaar, ook over onze zeven zekerheden.

2. Kwaliteit

Door te werken met de laatste technieken van onze A-merken zorgen wij voor kwaliteit. Onze gecertificeerde netwerkspecialisten leveren kwalitatief maatwerk. Dit kan alleen met een uitgebreide voorbereiding, goede metingen en het juiste gereedschap.

3. Garantie op kwaliteit

Om deze kwaliteit te waarborgen geven wij u harde garanties. Met onze Site Survey en After Survey beloven wij het optimaal functioneren van uw netwerk. Door deze garanties houden wij onszelf scherp en u tevreden.

4. Maatwerk

Elke klantvraag is anders, blijkt uit meer dan 20 jaar ervaring. Doordat wij voorop lopen en actief zijn in acht branches, kennen wij de meest uiteenlopende netwerkvraagstukken. Als merkonafhankelijke specialist met een zeer uitgebreid merk- en productportfolio laten we ons graag uitdagen door onze klanten.

5. Innovatief

Samen met u kijken wij steeds naar ontwikkelingen in uw organisatie en binnen de markt, welke WLAN eisen hebben uw gebruikers over 5 jaar? Wij komen met oplossingen voor situaties die u zelf nog niet signaleert. Samen met onze partners ontwikkelen wij continu toekomstbestendige diensten. Medio zomer 2018 starten wij het ‘Huis van Innovatie’, een ontmoetings- en broedplaats voor innovatieve ICT concepten en (startende) ICT ondernemers.

6. Dé WaaS specialist van de Benelux

In 2010 heeft Wentzo succesvol ‘WiFi as a Service’ geïntroduceerd. WaaS betekent onbeperkt WiFi voor een interessant maandbedrag, zonder investeringen vooraf. Als bedenker en grootste WaaS aanbieder hebben wij alle kennis in huis.

7. Betekenisvol

Wentzo is op drie vlakken van betekenis, voor haar klanten, medewerkers en medemens. Onze oplossing van uw netwerkvraagstuk geeft ons bestaansrecht. Wij rusten onze medewerkers uit met de beste faciliteiten en gereedschappen, zo creëren wij een perfect functionerend team. In ontwikkelingslanden geven wij gebruikte hardware een tweede leven en doneren wij samen met UNICEF maaltijden voor kinderen. Hierdoor spelen wij een betekenisvolle rol voor onze medemens.