Skip navigation Menu

Netwerk Engineer

Netwerkoplossingen realiseren bij onze klanten: van bekabelingswerkzaamheden tot het uitvoeren van een meting tot het aanleggen van het netwerk: geen dag is hetzelfde. Wil je weten wat je nog meer kunt verwachten? Lees snel verder! 

 

Het Wentzo engineersteam is een team dat van aanpakken weet. Dit team van 9 mannen is verantwoordelijk voor de uitvoering van onze projecten. Dagelijks zorgen zij ervoor dat de bedachte netwerkoplossing bij onze klant ook daadwerkelijk wordt gerealiseerd, zodat deze vervolgens probleemloos opgeleverd kan worden.

Op kantoor zal je ze niet veel tegenkomen. Deze collega’s gaan namelijk veelal met een volgeladen Caddy op pad naar de locaties van onze klanten.

Nu al enthousiast?

Leuk! Neem snel contact op met Wendy door te bellen naar 0577 460 008 of door te mailen.

Wat ga je doen?

Omdat we als Wentzo groeien in onze projecten en dienstverlening, hebben we ruimte voor een hardwerkende netwerkengineer.

Vacature netwerk engineerAls Netwerk Engineer zorg je ervoor dat netwerkoplossingen bij onze klanten worden gerealiseerd. De werkzaamheden hierbij zijn divers. Zo voer je montage- en bekabelingswerkzaamheden uit, leg je (WiFi) netwerksystemen aan, ben je verantwoordelijk voor het inrichten van de patchkast, verricht je WLAN-configuraties en mag je tot slot ook nog metingen uitvoeren om een Excellent WiFi netwerk op te leveren.

Een ideale functie als je graag met je handen werkt, het leuk vindt om fysiek bezig te zijn en ook nog affiniteit hebt met de ICT-wereld.

Jouw werkgebied is verspreid over heel Nederland. Daarbij heb je ook een verscheidenheid aan klanten. Zo kun je de ene dag bezig zijn met het ophangen van accespoints op een middelbare school in Groningen, terwijl je de dag erna een meting verricht bij een zorginstelling in Limburg.

Bovenstaande werkzaamheden worden in goed overleg en afhankelijk van jouw achtergrond bij je neergelegd. Je wordt ingepland door onze projectmanagers en krijgt ruim de tijd om nieuwe werkzaamheden onder te knie te krijgen. Onze engineers ondersteunen jou bij vragen die je (nog) niet kan oplossen, zodat jij altijd leert en je technische kennis vergroot.

Jouw profiel

Jij vindt het leuk om onze klanten te voorzien van een perfect werkende netwerkoplossing. Je bent een teamplayer, maar je kunt ook zelfstandig goed uit de voeten. Handig zijn én van aanpakken weten, komt erg goed van pas in deze functie.

Je hebt bij voorkeur een opleiding gevolgd in de richting elektro of ICT en je hebt ervaring met installatiewerkzaamheden. Geen opleiding, maar wel ervaring, solliciteer gerust!

Interesse in ICT, met name WiFi en networking vinden wij een grote pré. Een rijbewijs is geen absolute must, maar dan moet je deze wel op korte termijn willen en kunnen behalen. Verder ben je woonachtig in een straal van 40 km rondom Garderen en ben je tenminste 32 uur per week beschikbaar.

Als persoon ben jij 100% betrouwbaar. Je vindt het geen probleem om op tijd te beginnen en vindt af en toe overnachten ook niet erg. Verder ben je klantgericht, netjes, flexibel, denk je in mogelijkheden en ga je voor een lange termijn samenwerking. Ben je ook nog eens enthousiast en gezellig, dan moet je zeker solliciteren!

Ons aanbod

  • Een goed salaris met mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Investering in vaktechnische én persoonlijke ontwikkeling.
  • Een bedrijfscultuur waarin gelijkwaardigheid centraal staat.
  • Een familiaire werkcultuur met 50 toffe collega’s.
  • Een actieve personeelsvereniging die de leukste feestjes organiseert.

Je krijgt een werkplek in ons Wentzo kantoor. Een energieke én unieke werkplek midden in de bossen van Garderen met het gevoel van een huiselijke sfeer. Hier komen zakelijke, inspirerende en ontspannende elementen samen met als doel het verhogen van samenwerking en werkplezier.

Vitaliteit vinden we belangrijk! Dat blijkt uit de dagelijkse verse lunch en sportieve mogelijkheden zoals tafeltennis, beachvolleybal en een eigen fitness. Daarnaast biedt de bosrijke omgeving de mogelijkheid om samen met collega’s een boswandeling te maken.

Kom jij ons team versterken?

Neem dan contact op met Wendy via vacature@wifi.nl of bel naar 0577 460 008. We ontvangen graag je CV en motivatie.

Vacature team foto

Wie zijn wij?

Wij zijn Wentzo! 50 gepassioneerde collega’s die samen werken aan één doel: het adviseren, realiseren en beheren van complexe netwerkinfrastructuren door heel Nederland. Sinds 1999 staat onze naam al synoniem voor een excellente netwerkervaring en daar zijn we trots op!

Als Team Wentzo werken we vanuit één en dezelfde missievan betekenis zijn. Dit van betekenis zijn geldt voor onze klantenonze medewerkers en onze medemens. En deze missie voel je door de hele organisatie. We hebben binnen ons team een informele en open cultuur waarin iedereen gelijk is. We werken hard, maar vieren ook samen de successen. We houden van gezelligheid, een goed gesprek en delen lief en leed. Maar bovenal zijn we een team dat voor elkaar klaar staat en van betekenis wil zijn. Dat is Wentzo!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl