Skip navigation Menu

Werken bij Wentzo

Kom jij het Wentzo team versterken?

wentzo-boog

We gaan voor klantrelaties waarin we de verwachtingen willen overtreffen. We bieden innovatieve oplossingen en zetten net dat stapje extra voor onze klanten.

Een blije klant begint bij een tevreden werknemer! We investeren in persoonlijke ontwikkeling en bieden je een unieke werkplek met veel sportfaciliteiten. 

Ook voor onze medemens zijn we van betekenis zijn. Zo geven we gebruikte apparatuur een tweede leven in meerdere ontwikkelingslanden.

Openstaande vacatures en stages:

Tijdelijke Netwerk Engineer | per september 2019

Als Netwerk Engineer bij Wentzo Wireless zorg je ervoor dat netwerkoplossingen bij onze klanten worden gerealiseerd. Samen met de andere engineers zorg jij voor het aanleggen, installeren en configureren van netwerkapparatuur en software. Ben jij iemand met twee rechterhanden en op flexibele basis beschikbaar? Dan horen we graag van je! Lees verder!

Marketingcommunicatie medewerker | per direct

Als Marketingcommunicatiemedewerker word je onderdeel van het enthousiaste marketingteam dat bestaat uit vijf personen. Samen met hen werk jij aan toffe campagnes om ons salesteam te voorzien van leads. Onze marketingcommunicatie uitingen zijn voor onze klanten de eerste kennismaking in de hele keten van klantcontactmomenten. En jij weet: “je maakt maar één keer een eerste indruk!” Lees verder!

Netwerk Engineer | per direct

Als Netwerk Engineer bij Wentzo Wireless zorg je ervoor dat netwerkoplossingen bij onze klanten worden gerealiseerd. Samen met de andere engineers zorg jij voor het aanleggen, installeren en configureren van netwerkapparatuur en software. Daarnaast voer je metingen uit om een Excellent WiFi netwerk te realiseren. Meer weten over deze vacature? Klik hier voor meer informatie. 

Technische talenten | altijd

Ben jij altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen, het volgen van de nieuwste innovaties, denk jij buiten de standaarden en heb je veel affiniteit met ICT? Dan bieden wij je nu de kans om van je hobby je werk te maken. Wij zoeken technische talenten (m/v) die zich thuis voelen binnen een inspirerende moderne werkomgeving. Lees verder!

Stage Netwerkbeheer | per september 2019

Als stagiair(e) ICT Beheerder bij Wentzo Wireless zorg je ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk worden geholpen met hun netwerkuitdagingen. Je wordt een belangrijk onderdeel van het Support team en krijgt tijd en ruimte voor je schoolopdrachten. Daarnaast leer je veel over WiFi, networking en support systemen. Zo weet jij hoe het is om netwerken te beheren en netwerkproblemen te verhelpen.Lees meer en solliciteer hier!

Stage Marketingcommunicatie | per september 2019

Studeer jij in de richting van bedrijfskunde, communicatie, marketing of een andere opleiding gericht op marketing? Kom je stage dan bij Wentzo lopen om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van marketing! We zijn hard op zoek naar collega’s die met ons meedenken en innoveren! Lees verder!

Het Wentzo team heet jou van harte welkom!

Wie zijn wij?

Als innovatieve werkgever biedt Wentzo jou een werkplek binnen een inspirerende organisatie. Wij werken vanuit Garderen, in het midden van het land. Wentzo maakt gebruik van een innovatief nieuw pand: het Huis van Innovatie. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar collega’s die met ons meedenken en innoveren! Bij Wentzo kennen we geen leidinggevenden, je bent onderdeel van het team! Optimale onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan centraal. De werksfeer omschrijven we als open en informeel. Bovendien krijg je de ruimte om al je ambities en talenten uit te bouwen bij ons. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

Het Huis van Innovatie

Ga je bij ons aan de slag? Dan ga je werken in het Huis van Innovatie. Zakelijke, inspirerende en ontspannende elementen komen hier samen met als doel samenwerking en werkplezier te verhogen. Dit leidt tot een energieke werkplek. Medewerkers genieten van een unieke werkplek die van alle gemakken is voorzien. Vitaliteit staat centraal, dat blijkt uit de dagelijkse verse lunch en sportieve mogelijkheden zoals tafeltennis, beachvolleybal en een eigen fitness. De bosrijke omgeving biedt de mogelijkheid om samen met collega’s een boswandeling te maken. Meer weten over het Huis van Innovatie? Klik hier. 

Kom jij ons team versterken?

Heb je interesse in één van onze vacatures of vragen naar aanleiding hiervan? Neem dan contact met ons op. We maken graag verder kennis onder het genot van een kop koffie of tijdens een potje tafeltennis. Je bereikt ons via vacature@WiFi.nl of bel even 0577 – 460008 en vraag naar Mathieu. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures is niet gewenst en dus niet nodig.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl