Skip navigation Menu

Werken bij Wentzo

Kom jij het Wentzo team versterken?

wentzo-boog

Openstaande vacatures en stages:

Sales Consultant

Onderdeel worden van dit team? Dan kan! We zijn namelijk op zoek naar een Sales Consultant. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden én uitbouwen van de relatie met onze klanten.
Lees verder!

Medewerker binnendienst

We zijn op zoek naar de persoon die ons sales team wil ondersteunen op de binnendienst. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het opmaken van offertes én ondersteun je de administratieve handelingen.
Lees verder!

Allround marketeer

We zijn op zoek naar de persoon die Team Marketing wil ondersteunen. Je kunt je tanden gaan zetten in het verder uitbouwen van onze naamsbekendheid op het gebied van de producten en diensten die wij aanbieden.
Lees verder!

Service Level Manager

We zijn op zoek naar de persoon die Team Servicemanagement wil vertegenwoordigen, de lead wil pakken op het gebied van Service Level Management en daarmee het aanspreekpunt is voor onze klanten.
Lees verder!

Financieel / administratief medewerker

Onderdeel worden van dit team? Dan kan! We zijn namelijk op zoek naar een financieel / administratief medewerker. In deze functie ondersteun je onze administratieve afdeling.
Lees verder!

Bijbaan / vakantiewerk

Wij zijn op zoek naar stoere jongens en/of meiden die tijdens de vakantieperiode ons team willen komen versterken. Een ideale manier om alvast wat werkervaring op te doen en wat te verdienen!
Lees verder
!

Wie zijn wij?

Als innovatieve werkgever biedt Wentzo jou een werkplek binnen een inspirerende organisatie. Wij werken vanuit Garderen, in het midden van het land. Wentzo maakt gebruik van een innovatief nieuw pand: het Huis van Innovatie. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar collega’s die met ons meedenken en innoveren! Bij Wentzo kennen we geen leidinggevenden, je bent onderdeel van het team! Optimale onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan centraal. De werksfeer omschrijven we als open en informeel. Bovendien krijg je de ruimte om al je ambities en talenten uit te bouwen bij ons. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

We gaan voor klantrelaties waarin we de verwachtingen willen overtreffen. We bieden innovatieve oplossingen en zetten net dat stapje extra voor onze klanten.

Een blije klant begint bij een tevreden werknemer! We investeren in persoonlijke ontwikkeling en bieden je een unieke werkplek met veel sportfaciliteiten.

Ook voor onze medemens zijn we van betekenis zijn. Zo geven we gebruikte apparatuur een tweede leven in meerdere ontwikkelingslanden.

Het Wentzo team heet jou van harte welkom!

Het Huis van Innovatie

Ga je bij ons aan de slag? Dan ga je werken in het Huis van Innovatie. Zakelijke, inspirerende en ontspannende elementen komen hier samen met als doel samenwerking en werkplezier te verhogen. Dit leidt tot een energieke werkplek. Medewerkers genieten van een unieke werkplek die van alle gemakken is voorzien. Vitaliteit staat centraal, dat blijkt uit de dagelijkse verse lunch en sportieve mogelijkheden zoals tafeltennis, beachvolleybal en een eigen fitness. De bosrijke omgeving biedt de mogelijkheid om samen met collega’s een boswandeling te maken. Meer weten over het Huis van Innovatie? Klik hier

Kom jij ons team versterken?

Heb je interesse in één van onze vacatures of vragen naar aanleiding hiervan? Neem dan contact met ons op. We maken graag verder kennis onder het genot van een kop koffie of tijdens een potje tafeltennis. Je bereikt ons via vacature@WiFi.nl of bel even 0577 – 460008 en vraag naar Wendy. We horen graag van je!

Werven en selecteren doen we graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures is dus niet gewenst.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl