Skip navigation Menu

Werken bij Wentzo

Kom jij het Wentzo team versterken?

wentzo-boog

Openstaande vacatures en stages:

Junior Projectmanager

Team Projectmanagement is op zoek naar versterking! Als Junior Projectmanager ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden en ondersteunen van de projecten die we als Wentzo uitvoeren bij onze klanten.
Wil jij onderdeel worden van dit team?
Lees verder!

Medewerker Servicedesk / 1e lijn Support

Ons Servicemanagementteam bestaat op dit moment uit 6 collega’s die een heerlijke werkplek hebben op de eerste verdieping van ons pand. Jij kunt onze 7e collega worden!

Vind jij het leuk om vanachter je scherm IT-problemen op te lossen? Is klantcontact voor jou geen probleem? En wil je graag leren en ontwikkelen?
Lees snel verder!

Op zoek naar een stageplek?

Leuk! Wij bieden je de mogelijkheid om bij ons te komen stage lopen. Wél hebben we een aantal vereisten. Lees hieronder welke dat zijn:

• Minimale stageperiode van zes maanden
• Minimaal 32 uur per week
• Minimaal tweedejaars student

Studeer jij Bedrijfskunde, HR óf volg je een ICT / Technische opleiding, je bent altijd welkom om contact met ons op te nemen. Wendy staat je graag te woord, en kijkt of er op dat moment plek voor jou is!

Bijbaan / vakantiewerk

Wij zijn op zoek naar stoere jongens en/of meiden die tijdens de vakantieperiode ons team willen komen versterken. Een ideale manier om alvast wat werkervaring op te doen en wat te verdienen!
Lees verder
!

Wie zijn wij?

Als innovatieve werkgever biedt Wentzo jou een werkplek binnen een inspirerende organisatie. Wij werken vanuit Garderen, in het midden van het land. Wentzo maakt gebruik van een innovatief nieuw pand: het Huis van Innovatie. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar collega’s die met ons meedenken en innoveren! Bij Wentzo kennen we geen leidinggevenden, je bent onderdeel van het team! Optimale onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan centraal. De werksfeer omschrijven we als open en informeel. Bovendien krijg je de ruimte om al je ambities en talenten uit te bouwen bij ons. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

We gaan voor klantrelaties waarin we de verwachtingen willen overtreffen. We bieden innovatieve oplossingen en zetten net dat stapje extra voor onze klanten.

Een blije klant begint bij een tevreden werknemer! We investeren in persoonlijke ontwikkeling en bieden je een unieke werkplek met veel sportfaciliteiten.

Ook voor onze medemens zijn we van betekenis zijn. Zo geven we gebruikte apparatuur een tweede leven in meerdere ontwikkelingslanden.

Het Wentzo team heet jou van harte welkom!

Het Huis van Innovatie

Ga je bij ons aan de slag? Dan ga je werken in het Huis van Innovatie. Zakelijke, inspirerende en ontspannende elementen komen hier samen met als doel samenwerking en werkplezier te verhogen. Dit leidt tot een energieke werkplek. Medewerkers genieten van een unieke werkplek die van alle gemakken is voorzien. Vitaliteit staat centraal, dat blijkt uit de dagelijkse verse lunch en sportieve mogelijkheden zoals tafeltennis, beachvolleybal en een eigen fitness. De bosrijke omgeving biedt de mogelijkheid om samen met collega’s een boswandeling te maken. Meer weten over het Huis van Innovatie? Klik hier

Kom jij ons team versterken?

Heb je interesse in één van onze vacatures of vragen naar aanleiding hiervan? Neem dan contact met ons op. We maken graag verder kennis onder het genot van een kop koffie of tijdens een potje tafeltennis. Je bereikt ons via vacature@WiFi.nl of bel even 0577 – 460008 en vraag naar Wendy. We horen graag van je!

Werven en selecteren doen we graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures is dus niet gewenst.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl