Skip navigation Menu

Werken bij Wentzo

Kom jij het Wentzo team versterken?

wentzo-boog

Openstaande vacatures en stages:

Sales Consultant

Onderdeel worden van dit team? Dan kan! We zijn namelijk op zoek naar een Sales Consultant. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het onderhouden én uitbouwen van de relatie met onze klanten.
Lees verder!

Service Level Manager

We zijn op zoek naar de persoon die Team Servicemanagement wil vertegenwoordigen, de lead wil pakken op het gebied van Service Level Management en daarmee het aanspreekpunt is voor onze klanten.
Lees verder!

Medewerker 1e-lijns support

Ook onderdeel worden van ons team? Dat kan! We zijn op zoek naar dé persoon die de 1e lijn voor zijn of haar rekening wil nemen en het als een sport ziet om dit de komende jaren zo goed mogelijk te organiseren.
Lees verder!

Inside projectmanager

Ben jij de persoon die onze projectmanagers komt ondersteunen en de inkoop voor je rekening neemt? Lees dan snel verder want wij zoeken een inside projectmanager met inkoopskills.
Lees verder
!

Technische talenten | altijd

Ben jij altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen, het volgen van de nieuwste innovaties en heb je veel affiniteit met ICT? Maak van je werk je hobby! Wij zoeken technische talenten (m/v).
Lees verder
!

Wie zijn wij?

Als innovatieve werkgever biedt Wentzo jou een werkplek binnen een inspirerende organisatie. Wij werken vanuit Garderen, in het midden van het land. Wentzo maakt gebruik van een innovatief nieuw pand: het Huis van Innovatie. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar collega’s die met ons meedenken en innoveren! Bij Wentzo kennen we geen leidinggevenden, je bent onderdeel van het team! Optimale onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan centraal. De werksfeer omschrijven we als open en informeel. Bovendien krijg je de ruimte om al je ambities en talenten uit te bouwen bij ons. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

We gaan voor klantrelaties waarin we de verwachtingen willen overtreffen. We bieden innovatieve oplossingen en zetten net dat stapje extra voor onze klanten.

Een blije klant begint bij een tevreden werknemer! We investeren in persoonlijke ontwikkeling en bieden je een unieke werkplek met veel sportfaciliteiten.

Ook voor onze medemens zijn we van betekenis zijn. Zo geven we gebruikte apparatuur een tweede leven in meerdere ontwikkelingslanden.

Het Wentzo team heet jou van harte welkom!

Het Huis van Innovatie

Ga je bij ons aan de slag? Dan ga je werken in het Huis van Innovatie. Zakelijke, inspirerende en ontspannende elementen komen hier samen met als doel samenwerking en werkplezier te verhogen. Dit leidt tot een energieke werkplek. Medewerkers genieten van een unieke werkplek die van alle gemakken is voorzien. Vitaliteit staat centraal, dat blijkt uit de dagelijkse verse lunch en sportieve mogelijkheden zoals tafeltennis, beachvolleybal en een eigen fitness. De bosrijke omgeving biedt de mogelijkheid om samen met collega’s een boswandeling te maken. Meer weten over het Huis van Innovatie? Klik hier

Kom jij ons team versterken?

Heb je interesse in één van onze vacatures of vragen naar aanleiding hiervan? Neem dan contact met ons op. We maken graag verder kennis onder het genot van een kop koffie of tijdens een potje tafeltennis. Je bereikt ons via vacature@WiFi.nl of bel even 0577 – 460008 en vraag naar Wendy. We horen graag van je!

Werven en selecteren doen we graag zelf. Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures is dus niet gewenst.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl