Skip navigation Menu

Werken bij Wentzo

Kom jij het Wentzo team versterken?

wentzo-boog

Openstaande vacatures en stages:

(Junior) Magazijn beheerder

Het magazijn van Wentzo is dé plek waar alle logistiek rondom de activiteiten van Wentzo geregeld wordt. In deze ruimte vind je namelijk onze hardware en voorraad. Al deze producten ga jij inboeken en beheren. Maar daarnaast zul je de hardware ook gaan resetten en voorbereiden. Feeling met ICT is daarom erg fijn.
Lees meer en solliciteer hier!

Stage Netwerkbeheer | altijd

Als stagiair(e) ICT Beheerder bij Wentzo Wireless zorg je ervoor dat onze klanten zo goed mogelijk worden geholpen met hun netwerkuitdagingen. Je wordt een belangrijk onderdeel van het Support team en krijgt tijd en ruimte voor je schoolopdrachten. Daarnaast leer je veel over WiFi, networking en support systemen. Zo weet jij hoe het is om netwerken te beheren en netwerkproblemen te verhelpen.
Lees meer en solliciteer hier!

Technische talenten | altijd

Ben jij altijd bezig met nieuwe ontwikkelingen, het volgen van de nieuwste innovaties, denk jij buiten de standaarden en heb je veel affiniteit met ICT? Dan bieden wij je nu de kans om van je hobby je werk te maken. Wij zoeken technische talenten (m/v) die zich thuis voelen binnen een inspirerende moderne werkomgeving.
Lees verder
!

Wie zijn wij?

Als innovatieve werkgever biedt Wentzo jou een werkplek binnen een inspirerende organisatie. Wij werken vanuit Garderen, in het midden van het land. Wentzo maakt gebruik van een innovatief nieuw pand: het Huis van Innovatie. Hiervoor zijn wij hard op zoek naar collega’s die met ons meedenken en innoveren! Bij Wentzo kennen we geen leidinggevenden, je bent onderdeel van het team! Optimale onderlinge samenwerking en verantwoordelijkheid nemen staan centraal. De werksfeer omschrijven we als open en informeel. Bovendien krijg je de ruimte om al je ambities en talenten uit te bouwen bij ons. Uiteraard bieden we je een marktconform salaris afgestemd op jouw werkervaring en achtergrond.

We gaan voor klantrelaties waarin we de verwachtingen willen overtreffen. We bieden innovatieve oplossingen en zetten net dat stapje extra voor onze klanten.

Een blije klant begint bij een tevreden werknemer! We investeren in persoonlijke ontwikkeling en bieden je een unieke werkplek met veel sportfaciliteiten. 

Ook voor onze medemens zijn we van betekenis zijn. Zo geven we gebruikte apparatuur een tweede leven in meerdere ontwikkelingslanden.

Het Wentzo team heet jou van harte welkom!

Het Huis van Innovatie

Ga je bij ons aan de slag? Dan ga je werken in het Huis van Innovatie. Zakelijke, inspirerende en ontspannende elementen komen hier samen met als doel samenwerking en werkplezier te verhogen. Dit leidt tot een energieke werkplek. Medewerkers genieten van een unieke werkplek die van alle gemakken is voorzien. Vitaliteit staat centraal, dat blijkt uit de dagelijkse verse lunch en sportieve mogelijkheden zoals tafeltennis, beachvolleybal en een eigen fitness. De bosrijke omgeving biedt de mogelijkheid om samen met collega’s een boswandeling te maken. Meer weten over het Huis van Innovatie? Klik hier

Kom jij ons team versterken?

Heb je interesse in één van onze vacatures of vragen naar aanleiding hiervan? Neem dan contact met ons op. We maken graag verder kennis onder het genot van een kop koffie of tijdens een potje tafeltennis. Je bereikt ons via vacature@WiFi.nl of bel even 0577 – 460008 en vraag naar Wendy. We horen graag van je!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures is niet gewenst en dus niet nodig.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl