Skip navigation Menu

UNICEF

Helpt u ons in de strijd tegen ondervoeding?

wentzo-boog

Wentzo Wireless werkt samen met haar klanten in de strijd tegen ondervoeding van kansarme kinderen. Wij ondersteunen het UNICEF programma om ondervoede kinderen in ontwikkelingslanden dagelijks een maaltijd te bezorgen. Dit doen wij standaard binnen ons WiFi as a Service concept. Het invullen van onze enquete of een vermelding op social media levert extra maaltijden op! Helpt u ons mee?

Achtergrond

Wereldwijd zijn 162 miljoen kinderen chronisch ondervoed; een belangrijke onderliggende oorzaak van kindersterfte. Dit komt doordat ondervoede kinderen vatbaarder voor ziektes zijn en veel meer kans hebben om te overlijden. Plumpy’Nut is een handig middel om aan te sterken. Opwarmen, gekoeld bewaren of mengen met water is niet nodig. Je hoeft alleen maar het zakje open te scheuren, zodat een kind ervan kan eten. Het bevat o.a. vitaminen A, B, C en de mineralen calcium, magnesium en zink. De pindapasta is energierijk, lang houdbaar en makkelijk te verteren.

Bron: UNICEF.nl

unicef2

Elke order telt

De opzet van deze samenwerking is even eenvoudig als doeltreffend: per order doneert Wentzo een aantal maaltijden aan UNICEF. Het aantal maaltijden staat in verhouding tot de ordergrootte. Bestaat uw order uit 60 AccessPoints en 8 switches? Dan voorziet Wentzo in 68 maaltijden voor deze kinderen. Maaltijden die broodnodig zijn! Bovendien kunt u eenvoudig en kosteloos het aantal maaltijden verdubbelen. Door melding te maken van de actie op LinkedIn, Twitter of Facebook, vertweevoudigt u het aantal maaltijden dat uw organisatie aan orders plaatste.

Vul onze enquete in en doneer een extra maaltijd

Een andere mogelijkheid is het invullen van onze algemene enquete. Deze vult u in door te klikken op deze link. Een ingevulde enquete staat gelijk aan een maaltijd. Het aantal ingevulde enquêtes tellen wij het op bij het totaal aantal maaltijden. Zo zijn we samen met u van betekenis voor onze medemens!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl