Skip navigation Menu

Het maken van winst is pas echt waardevol als je kunt delen. Daarom wil Wentzo Wireless van betekenis zijn. Niet alleen voor onze klanten en eigen medewerkers, maar ook voor de mensen om ons heen. Daarom ondersteunen wij initiatieven en stichtingen én hebben wij ons eigen Duurzame WiFi concept. 

 

Duurzame WiFi

Regelmatig komen wij verouderde hardware tegen die niet meer wordt gebruikt. Daarnaast zien wij vaak AccessPoints die op onnodige momenten energie verbruiken. Daar moeten we wat mee doen dachten wij. Zo ontstond Duurzame WiFi, netwerkapparatuur slimmer én vriendelijker. Met Duurzame WiFi stellen wij apparatuur energiezuinig in én zorgen wij voor hergebruik van hardware op plaatsen waar het hard nodig is. Lees meer.

UNICEF maaltijden

Wentzo werkt samen met haar klanten in de strijd tegen de ondervoeding van kansarme kinderen. Wij ondersteunen het UNICEF programma om ondervoede kinderen in ontwikkelingslanden dagelijks een maaltijd te bezorgen. Dit doen wij standaard binnen ons WiFi as a Service concept, samen met onze klanten. Lees meer.

Meer projecten

Met het hele team heeft Wentzo zich onlangs ingezet voor stichting Pinel waarbij we o.a. een zandbak in een kindertehuis hebben aangelegd en een dag verstandelijk gehandicapten hebben begeleid. Verder zijn we actief betrokken bij Flame Foundation, een organisatie die onderwijs en gezondheidszorg biedt voor weeskinderen in Kenia. In Bangladesh hebben we een project gesteund en bezocht waarbij giftig drinkwater wordt gezuiverd en beschikbaar wordt gemaakt voor lokale bevolking.

Lokaal

Lokaal sponsoren we deelnemers uit Garderen die meedoen aan Duchenne Heroes, waarbij 700 km gefietst wordt. Ook is Wentzo is sponsor voor een voetbalteam van plaatselijke vereniging de Veluwse Boys.