Skip navigation Menu

Missie & visie

Wil u meer weten over Wentzo?

wentzo-boog

Missie: van betekenis zijn

Wentzo wil van betekenis zijn voor:

Klanten

Wentzo streeft naar duurzame, succesvolle klantrelaties. Relaties waarin we de verwachtingen van de klant overtreffen. Dit bereikt Wentzo onder andere door het bieden van innovatieve oplossingen en diensten waarmee onze klanten altijd ‘verbonden’ zijn. Essentieel in onze dienstverlening is dat wij altijd klaarstaan voor onze klanten. Wentzo investeert in haar relaties door altijd behulpzaam te zijn, aandacht te bieden en bovenal betrouwbaar te zijn; afspraak is afspraak.

Medewerkers

Wentzo is een energiek en bevlogen bedrijf dat doelgericht en efficiënt te werk gaat. Deze eigenschappen verwacht de organisatie ook van haar medewerkers. Wij investeren in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers door coaching, studie en training in het vakgebied. Wentzo stimuleert een gezonde balans tussen werk en privé door het bieden van flexibele werktijden.

Wentzo biedt haar medewerkers een unieke werkplek. Een natuurlijke omgeving met mogelijkheden om buiten te werken en vergaderen. Dit voorkomt stress en stimuleert creativiteit. Verder biedt zij ergonomische en kwalitatief hoogwaardige werkplekken om het werken zo comfortabel mogelijk te maken. Wentzo faciliteert diverse mogelijkheden voor sport en beweging zodat onze medewerkers actief en gezond blijven en daarmee scherp en fit beschikbaar zijn om met plezier de taken uit te voeren.

Medemens

Wentzo wil naast haar bedrijfsvoering ook van betekenis zijn voor haar medemens. Wentzo doneert daarvoor een vast deel van haar bedrijfsresultaat aan de Wentzo Foundation, De Wentzo Foundation zet zich in voor het delen van kennis en componenten in ontwikkelingsgebieden in samenwerking met non-profit organisaties. Door het delen van de binnen Wentzo beschikbare kennis en kunde stimuleert Wentzo opkomende bedrijven in ontwikkelingslanden om te groeien. Wentzo stimuleert haar klanten bij het aangaan van een relatie om in enige vorm te participeren in deze samenwerking. Wentzo staat naast deze vorm van structurele hulp altijd open voor andere initiatieven op dit vlak vanuit haar medewerkers of relaties.

Wentzo missie

Visie

Als eerste en grootste WiFi specialist van Nederland heeft Wentzo diepgaande kennis en ervaring op het gebied van draadloze netwerken. Met deze expertise richt Wentzo zich op de volgende speerpunten:

WiFi as a Service

Wentzo is de grootste en best gewaardeerde WiFi as a Service aanbieder van Nederland. Door ontwikkeling van additionele diensten zijn onze klanten verzekerd van de meest complete en geavanceerde WiFi as a Service dienst.

Kennis

Als WiFi specialist investeert Wentzo continu in de kennis en ontwikkeling van haar medewerkers. Met de diepgaande kennis en ervaring onderscheidt Wentzo zich van andere WiFi aanbieders.

Innovatie

Binnen Wentzo is er een team dat volledig gericht is op het ontwikkelen van nieuwe innovaties. Daardoor is Wentzo altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen waardoor onze klanten verzekerd zijn van de meest geavanceerde WiFi oplossingen.

Wentzo visie

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een ! | Copyright WiFi.nl