Skip navigation Menu

Over Wentzo

wentzo-boog

Wentzo Wireless bestaat uit een team van meer dan 45 gemotiveerde en gespecialiseerde WiFi fans. Vanaf 1999 zijn wij experts in de aanleg en het onderhoud van draadloze verbindingen. Deze vormen een stabiele basis voor uiteenlopende toepassingen, zoals een draadloos bedrijfsnetwerk, internettoegang of voordelige draadloze VoIP oplossingen. Naast deze totaaloplossingen bieden wij ook specifieke diensten aan, zoals een Wireless Site Survey of WLAN Troubleshoot.

 

Ervaring

Wentzo Wireless opereert in een betrekkelijk jonge branche. Tóch beschikken wij al over meer dan vijftien jaar ervaring in draadloze oplossingen. Die ervaring geeft ons een voorsprong. Niet alleen op het gebied van kennis en programmering, maar ook door bekendheid binnen uw specifieke sector. Dat blijkt wel uit onze referenties! In 1999 startten de broers Reino en Martijn Wentzel het bedrijf Wentzo Wireless. In 2002 hebben zij een aantal WLAN specialisten in dienst en vestigt het bedrijf zich in Putten. In 2005 wordt Wireless Networks overgenomen en een jaar later opent Wentzo Wireless haar democentrum in Amsterdam. Een tweede overname vindt in 2007 plaats. Holiday Hotspot, een bedrijf dat zich vooral op de recreatiesector richt, wordt onderdeel van Wentzo Wireless.

Garderen

Wentzo heeft een speciale band met Garderen. Daarom is er in 2009 een locatie midden in het centrum van Garderen omgebouwd tot modern kantoor. Begin 2010 tot de zomer van 2018 was Wentzo hier gevestigd. Wentzo is het pand in het centrum van Garderen ontgroeid en heeft een nieuwe locatie gevonden. Sinds 2018 is Wentzo gevestigd in Hotel Overbosch. Dit hotel is omgebouwd tot Huis van Innovatie. Gelukkig nog steeds (aan de rand van) Garderen! Vanuit deze locatie legt het bedrijf zich verder toe op haar specialisme: betrouwbare draadloze verbindingen voor de meest uiteenlopende toepassingen!

Waar zitten we precies?

Neem contact met ons op!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl