Skip navigation Menu

Wij zijn Wentzo!

wentzo-boog

Wentzo bestaat uit een team van meer dan 50 gemotiveerde en gespecialiseerde Netwerk fans. En is sinds 1999 dé partner op het gebied van aanleg, onderhoud en beheer van datanetwerken. Geen gewoon netwerk, maar een netwerk dat betrouwbaar is en werkt. Excellent netwerk noemen we dat. Dit netwerk is te vinden op scholen, bij zorginstellingen, in winkels en hotels, magazijnen en kantoren.

 

Ervaring

Zo’n grote diversiteit aan branches, vraagt om brede kennis. Als Wentzo zijn we namelijk de partner van jou als klant en daarom willen we exact weten hoe het netwerk gebruikt moet én gaat worden. Dit partnerschap zie je al terug in onze eerste gesprekken. Samen denken we na over wat voor jou de beste oplossing is. Hierin adviseren we niet alleen, maar we ontzorgen ook. Wij weten namelijk als geen ander dat toepassingen als de onze vragen om technische kennis.

Wil je als klant inhoudelijk meer weten over de technische eigenschappen en zaken in eigen beheer houden; dan trainen we jou en je medewerkers. Wil je juist volledig ontzorgt worden, dan regelen wij alles voor je. Samen vinden we de oplossing voor wat voor jou het beste werkt.

“Wij zijn Wentzo. En we zijn er voor jou. Voor jouw veilige netwerkomgeving. Perfect ingericht zodat jij je geen zorgen hoeft te maken. En gaat er toch iets mis? Dan lossen wij het op. Gegarandeerd.”

Reino Wentzel, mede-oprichter Wentzo

Stuurteam & HR Wentzo

Onze organisatie

Wentzo is in 1999 opgericht door de broers Reino en Martijn Wentzel. Vanuit een klein zolderkamertje werden de eerste stappen gezet naar een (toen nog) compleet nieuwe technologie; draadloos netwerk. Zo klein als het team toen was, zo groot durfden we te dromen. En het bleef niet bij dromen! We namen Wireless Networks over, openden een democentrum in Amsterdam en werden eigenaar van Holiday Hotspot.

Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en 50 enthousiaste collega’s rijker, doen we veel meer dan alleen draadloos netwerk én zijn we verhuisd van Putten naar Garderen.

Ons team

Collega’s van Wentzo zijn automatisch onderdeel van Team Wentzo. Binnen ons team hebben we een informele en open bedrijfscultuur. De lijnen zijn kort, we houden niet van hiërarchie en vinden naast hard werken ook gezelligheid en een goed gesprek belangrijk. Managers en leidinggevenden kennen we niet. Daarom staan gelijkwaardigheid, autonomie en respect bij ons bovenaan.

Klanten omschrijven onze collega’s als sympathiek en deskundig. En daar zijn we best een beetje trots op! Ons team leren kennen? Kom langs!

Van betekenis zijn

Als Wentzo werken we vanuit één en dezelfde missie: Van betekenis zijn! Daarin is Wentzo uniek en dat is waar Wentzo voor staat. Dit van betekenis zijn geldt voor onze klanten, onze medewerkers en onze medemens.

Hoe we dit doen? We gaan voor duurzame, succesvolle klantrelaties waarin we de verwachtingen van de klant overtreffen. We betrekken medewerkers nauw bij onze bedrijfsvoering en investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling. Ook doneren we een vast deel van de winst aan de Wentzo foundation en stimuleren onze klanten om hierin te participeren. Je leest hier meer!

Wentzo ICT CUP 2019

Werken bij Wentzo

Wentzo is een open, eerlijke en gezellige organisatie. Collegialiteit vinden we belangrijk; we noemen ons niet voor niets Team Wentzo. En dit team heeft een specifieke cultuur; het voelt als familie.

De Wentzo-cultuur wordt gevormd door de mensen die er werken. Iedere nieuwe collega voegt vervolgens iets nieuws toe, maar de basis van de cultuur die in het begin is gelegd, blijft gelijk. Dat laatste willen we ook graag, want dat is waarom we graag bij Wentzo werken! Wil jij ook onderdeel worden van ons Team? Check snel onze vacatures!

Waar zitten we precies?

Neem contact met ons op!

    Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl