Skip navigation Menu

Ontmoet Wentzo op de IPON 2020

Welkom op stand B044!

wentzo-boog

Woensdag 5 en donderdag 6 februari vindt de IPON, innovatie en ICT beurs voor het onderwijs, plaats. Wentzo is uiteraard present en praat u graag bij over o.a. Excellent WiFi, Networking as a Service en innovaties binnen digitaal onderwijs. Schrijf u kosteloos in en ontmoet het Wentzo team op stand B044 in de jaarbeurs!

Ontmoet ons op de IPON!

Bent u klaar voor de toekomst?

Met de opkomst van educatieve applicaties, tabletklassen en Bring Your Own Device is een goed WiFi netwerk onmisbaar. Deze ontwikkelingen veranderen snel, reden genoeg voor een stabiel en betrouwbaar WiFi netwerk. Wentzo is ISO 27001 gecertificeerd en werkt volgens de AVG richtlijnen. Wij helpen u bij al uw vraagstukken.

Op deze pagina vindt u enkele van onze referenties binnen het onderwijs. Heeft u na het lezen vragen of interesse? Neem dan contact op of schrijf u kosteloos in voor de IPON. Samen maken we uw WiFi netwerk toekomstbestendig!

 

Wanneer:     woensdag 5 en donderdag 6 februari 2020!
Waar:           Jaarbeurs Utrecht Hal 3 stand B044

Registreer u kosteloos!

SURFwireless

Als partner van SURF zorgt Wentzo voor de ontwikkeling, levering en het onderhoud van SURFwireless. 
Met deze innovatieve dienst bieden SURF en Wentzo onderwijs- en onderzoeksinstellingen in Nederland een excellente WiFi infrastructuur en ervaring op locatie. 

Onderwijs over SURFwireless!

 

 

CSG Liudger

Christelijke Scholengemeenschap Liudger biedt praktijkonderwijs, onderwijs op VMBO, MAVO, HAVO en VWO. Wentzo voorziet dagelijks 3300 leerlingen en 500 medewerkers van een optimale netwerkervaring. CSG Liudger over Wentzo: Wentzo is samenwerking met iemand die in je team zit!

Bekijk de video hier!

 

SORG

SORG is het dienstencentrum voor elf locaties van het Hoornbeeck College (MBO) en het Van Lodenstein College (VO). Zij werken continu aan verbetering van het onderwijs. Toenemende digitalisering en flexibeler gebruik van ruimte waren voor SORG reden om hun WLAN en LAN te upgraden. 

Lees hun verhaal hier!

Unilogic

Technologische ontwikkeling gaat sneller dan ooit! Unilogic bedient meer dan 1000 onderwijsinstellingen zowel VO als PO met ICT oplossingen. Samen met Wentzo ontwikkelde zij een draadloos netwerk concept voor het onderwijs. In 2016 schreven we een artikel over onze samenwerking!

Lees hier meer!

 

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Klanten geven ons gemiddeld een 8,5! | Copyright WiFi.nl