Wentzo wint Top Barneveld innovatieprijs!

Banner

Maandag 12 oktober 2015 gaat de boeken in als een dag met een gouden randje: het was de dag dat Wentzo de TOP Barneveld Innovatieprijs mochten ontvangen.

TOP staat voor Toonaangevende Ondernemers Prijzen. Deze felbegeerde awards worden jaarlijks in drie categorieën uitgereikt; er is een startersprijs, een award voor de zakenman – of vrouw van het jaar en een innovatieprijs. Van ongeveer 90 voorgedragen bedrijven uit de Gemeente Barneveld werden in eerder stadium 9 bedrijven geselecteerd, waaronder Wentzo voor de innovatieprijs.

Selectiecriteria

De bedrijven zijn geselecteerd op basis van strenge criteria die getoetst werden tijdens bedrijfsbezoeken. Zo gold duurzaam ondernemen als een belangrijke eis, maar ook moest er aantoonbaar naar waarde toevoegende samenwerkingen zijn gezocht. Voor de innovatieprijs diende de organisatie uiteraard innovatief te handelen. En daar heeft Wentzo goed op gescoord!

WiFi as a Service

Wentzo was namelijk genomineerd dankzij haar vooruitstrevende WiFi as a Service (WaaS) oplossing. Dit staat voor een full service WiFi abonnement waarmee afnemers totaal worden ontzorgd op het gebied van draadloos netwerken. De specificaties van het netwerk, waaronder configuratie, dekking en snelheid worden bij veranderende wensen snel aangepast naar de wensen van de klant. Hierdoor sluit het netwerk altijd aan bij de actuele behoefte.

Duurzame WiFi

Naast WaaS vormde ook het Duurzame WiFi concept van Wentzo reden voor nominatie. Door AccessPoints slim te configureren, wordt er een energiebesparing bereikt die leidt tot kostenvermindering. Daarnaast krijgt – voor Nederland – verouderde apparatuur een tweede leven in landen als Albanië, Ethiopië en Kenia.

Innovatie

Maandagavond 12 oktober vormde het Schaffelaartheater in Barneveld het decor van de uitreikingen. De presentatie was in handen van Jort Kelder die met de nodige humor de spanning wist op te voeren, maar ook de ondernemers uitdaagde om hun diensten nader toe te lichten. In een reactie op de uitreiking spraken Martijn en Reino Wentzel, oprichters en eigenaars van Wentzo, hun blijdschap uit dat zij juist in deze categorie de award wonnen: ”Innovatie loopt als een rode draad door onze organisatie en het is mooi dat dit op deze manier beloond wordt’’.

Benieuwd hoe wij op innovatieve wijze onze klanten ontzorgen? Neem contact op via 0577-460008 of advies@wifi.nl!