Skip navigation Menu

Wentzo wint HPE Aruba MSP Partner Award

wentzo-boog

Alle winnaars HPE & Aruba Partner AwardsEerder deze maand zijn door Hewlett Packard Enterprise de jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. De jarenlange samenwerking, de mooie gezamenlijke projecten en de kennis op het gebied van managed services resulteerden in de Aruba Partner Award: MSP Partner of the Year.

 

De Partner Awards worden jaarlijks uitgereikt en zijn een beloning voor de prestaties, focus op groep en innovatie en toewijding van partners voor gezamenlijke klanten. Op 7 april kreeg Algemeen Directeur Martijn Wentzel de awards overhandigd van Ton Baretta, Partner Business Manager bij Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company. Wentzo dankt de prijs aan het innovatieve as-a-Service concept, waarmee Wentzo voorloper is in de markt.

“Wentzo ademt al vanaf hun ontstaan as-a-service. Het zit in hun DNA om managed diensten te verkopen. Als MSP partner en reeds ver daarvoor heeft Wentzo het Aruba portfolio met veel succes op basis van as-a-service verkocht aan vele klanten in de educatie, zorg en retail. Belangrijke educatie tenders zijn op deze manier gewonnen. Het is danook geen verrassing dat Wentzo Aruba MSP Partner of the Year is geworden.”

Ton Baretta Partner Business Manager

Jarenlange partners

De afgelopen jaren hebben we met team Wentzo veel nieuwe klanten blij mogen maken met onze Network as a Service oplossing. Het afgelopen jaar waren we bijvoorbeeld van betekenis bij: The Student Hotel, SIVON, Zorggroep Apeldoorn, ANWB, SURF, Van Neynsel en gemeente Heemstede. We zien het winnen van de award als een erkenning voor de enorme groei die Wentzo heeft doorgemaakt alsmede de unieke en volwassen manier waarop we als MSP opereren in de markt. Aruba en Wentzo zijn al jarenlang partners van elkaar en Wentzo beschikt over de hoogste Platinum partnerstatus.