Skip navigation Menu

Wentzo vecht samen met IJM tegen slavernij

Wij gaan op 11 juni door de modder voor het goede doel!

wentzo-boog

Op 11 juni maakt een team van Wentzo’ers zich vuil om aandacht te vragen tegen slavernij en kinderarbeid. Wij staan op tegen deze misdaad en vechten mee voor de vrijheid van slachtoffers hiervan.

 

Het staat misschien wat verder van ons af, maar wereldwijd leven ruim 40 miljoen mensen in slavernij. Ze worden misleid, mishandeld en/of misbruikt. Wij vinden dat anno 2022 echt niet meer kunnen. International Justice Mission (IJM) zet zich in voor deze mensen en organiseert op 11 juni een Mudraise in Haarlemmermeer. Deelnemers gaan die dag door de modder om aandacht te vragen en vooral geld op te halen. Samen vechten we tegen kinderarbeid en slavernij. Doneer nu!

Team Wentzo zet zich in voor Geoffrey

Wentzo vecht mee met Geoffrey tegen slavernijDe deelnemers van de mudraise van 2022 zetten zich in voor vier projecten. Team Wentzo gaat door de modder voor het project van Geoffrey. Geoffrey uit Ghana werkte drie jaar lang als kindslaaf op het Voltameer in de visindustrie. Hij werkte lange dagen en hij was getuige van mishandeling van vele kinderen. Na zijn bevrijding door de politie in samenwerking met IJM stuurde hij ze meteen terug om meer kinderen te gaan redden. Dankzij Geoffrey’s moed werden zo nog 29 verhandelde kinderen, jongvolwassenen en een peuter gered. Daarnaast werden 17 verdachten gearresteerd. Hij wil natuurlijk meer kinderen bevrijden!

Datum: Zaterdag 11 juni 2022
Activiteit: Team Wentzo doet mee aan de obstakelrun van 6 km of 12 km
Locatie: Mud Masters, Haarlemmermeer

Over International Justice Mission

International Justice Mission (IJM) vecht tegen onrecht, mensenhandel, misbruik en slavernij. IJM is toegewijd om slavernij te beeindigen. IJM is een internationale mensenrechtenorganisatie die armen wil beschermen tegen slavernij en mensenhandel. Het kantoor in Nederland werkt aan fondsenwerving, het mobiliseren van de kerk en het bedrijfsleven en het bijdragen aan overheidsbeleid om slavernij tegen te gaan.

Help mee en doneer!

Team Wentzo gaat door de modder en over verschillende obstakels. Helpen jullie ons een mooie bedrag op te halen voor Geoffrey? Doneer nu!

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl