Skip navigation Menu

Wentzo start implementatie bij British School of Amsterdam

Geen uitdaging te groot!

wentzo-boog

Hoe maak je van een voormalige gevangenis uit 1890 een modern schoolgebouw? Dat is de vraag waar The British School of Amsterdam het antwoord op heeft gevonden! Vanaf eind april verhuizen de medewerkers en leerlingen naar de voormalige strafgevangenis aan de Havenstraat te Amsterdam.

 

Het tot de verbeelding sprekende gebouw is de afgelopen tijd omgebouwd tot een hypermodern onderwijsgebouw, waarin de authentieke details nauwkeurig bewaard zijn gebleven. En wie aan een gevangenis denkt, denkt aan dikke muren, veel staal en andere industriële materialen. Niet direct de meest ideale omstandigheden voor een (WiFi) netwerk dat vlekkeloos moet presteren! Maar hoe spannend dat ook klinkt, team Wentzo beschikt over uitgebreide ervaring en gaat de uitdaging graag aan.

Network as a Service

Wentzo is na een grondige selectieprocedure gevraagd de volledige netwerkinfrastructuur voor dit uitdagende pand voor haar rekening te nemen. The British School of Amsterdam heeft ervoor gekozen de volledige verantwoordelijkheid voor het netwerk bij Wentzo te beleggen door gebruik te maken van onze Network as a Service dienstverlening. En net zoals er een hypermodern gebouw wordt gerealiseerd, wordt er ook een state-of-the-art netwerkinfrastructuur door Wentzo geïmplementeerd. Dit netwerk moet voldoen aan de capaciteits- en security vereisten die een moderne school vandaag de dag mag verwachten. Ben je benieuwd hoe dat netwerk eruit ziet en hoe we deze klus klaren? We geven je binnenkort een uitgebreid inkijkje. Maar eerst: werk aan de winkel!

 

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl