Wentzo neemt activiteiten WiFi 365 over

Per 1 maart 2021 heeft Wentzo alle bedrijfsactiviteiten van WiFi 365 overgenomen. Met deze overname versterkt Wentzo zich verder op het gebied van secure cloud networking as a service.

 

WiFi 365 startte in 2017 als WiFi as a Service aanbieder en heeft met een uniek pay-per-use model een snelle groei doorgemaakt. Die kennis en ervaring sluit goed aan op de activiteiten en het dienstenaanbod van Wentzo. Steeds meer organisaties kiezen voor onze Network as a Service propositie waarmee we het volledige netwerk kundig, schaalbaar en secure verzorgen. De expertise van WiFi 365 helpt ons om onze ambities verder waar te maken: de meest relevante Network as a Service aanbieder van Nederland zijn.

Cloud networking

Waar WiFi 365 alleen indirect – via landelijke IT distributeurs – haar klanten bediende, kent Wentzo een directe marktbenadering. Maar voor onze organisatie zit de waarde niet zozeer in het verkoopkanaal of klantenbestand, maar juist in de cloud networking technologie die het bedrijf succesvol heeft gemaakt. Door dit te integreren met onze bestaande Network as a Service dienst kunnen we onze klanten nóg beter en duurzamer bedienen.