Wentzo genomineerd als TOP onderneming!

Banner TOP

Wentzo Wireless is in de race voor de Innovatieprijs van TOP 2015 Barneveld. TOP staat voor Toonaangevende Ondernemers Prijzen en deze verkiezing kent drie categorieën: een startersprijs, een innovatieprijs en een prijs voor de zakenman/zakenvrouw van het jaar.
WiFi as a Service

Wentzo is er trots op dat zij genomineerd is voor de innovatieprijs. De aanleiding voor de nominatie zijn onze diensten WiFi as a Service (WaaS) en Duurzame WiFi. WiFi as a Service staat voor een full service abonnement dat afnemers totaal ontzorgd op het gebied van draadloos werken. De specificaties van het netwerk, zoals de dekking, snelheid en configuratie, worden bij veranderende wensen eenvoudig aangepast, zodat het netwerk altijd aansluit op de actuele behoefte.

Duurzame WiFi

Duurzame WiFi is een oplossing waarbij energie wordt bespaard door de AccessPoints alleen uit te laten zenden wanneer dit nodig is. Want waarom moet in een kantoorpand ’s nachts het WiFi netwerk actief zijn? Afnemers van Duurzame WiFi ontvangen de nieuwste WiFi apparatuur, terwijl de verouderde componenten in ontwikkelingslanden een nieuw leven krijgen. Zo heeft Wentzo in Albanië, Ethiopië en Kenia scholen voorzien van een betrouwbaar WiFi netwerk.

Winnaars

De bedrijfsbezoeken vinden momenteel volop plaats en de deelnemers worden streng getoetst aan de gestelde criteria. Op 12 oktober worden in het Schaffelaartheater in Barneveld de winnaars bekend gemaakt.