Skip navigation Menu

WiFi as a Service bij Ster

wentzo-boog

Iedere Nederlander kent Stichting Etherreclame (Ster) en misschien wel het meeste van het leeuwtje ‘Loeki de Leeuw’, die in 2021 weer zijn rentree maakt op de Nederlandse televisie. Team Wentzo kent de organisatie Ster ook op een andere manier: we zijn al sinds 2017 WiFi as a Service partner. En naar volle tevredenheid!

Ster is al sinds 1965 medeverantwoordelijk voor de financiering van de publieke omroep: de reclameopbrengsten vanuit de Ster reclames bekostigen (via het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschap) de programma’s en content van de NPO, zowel op radio, tv als online. Binnen Ster is Marc Punte verantwoordelijk voor het systeembeheer. Hij koos in 2017 voor Wentzo als WiFi as a Service partner en heeft daar geen spijt van: “Bij Wentzo heb je veel expertise in huis. De supportspecialisten van Wentzo weten waar ze over praten en kennen je ook echt als klant”. Ook bij incidenten kan Marc vertrouwen op de monitoring van team servicemanagement: “Wanneer hier iemand bijvoorbeeld een patchkabel lostrekt, krijgen wij al snel een belletje vanuit Wentzo. Dat geeft een gerust gevoel”.

Weten dat het werkt!

Om de verantwoordelijkheid over het WiFi netwerk extern te beleggen, was een heel bewuste keuze. “Wij zijn zelf geen netwerkexperts en we hebben maar een kleine IT afdeling. Met WiFi as a Service van Wentzo betaal je een klein maandbedrag per AccessPoint en dan ben je klaar, je weet dat het werkt!”.

Privacyverklaring  |  Cookieverklaring | Algemene voorwaarden | Sitemap | English | Copyright WiFi.nl