Upgrade uw draadloze netwerk heel voordelig!

Aerohive Trade in banner website

Bent u in het bezit van Aerohive AccessPoint 110’s of 120’s? Dan kunt u deze bij Wentzo Wireless nu heel voordelig inruilen voor toekomstbestendige AP130’s. Als Elite Partner van Aerohive Networks kunnen wij u namelijk een voordelige aanbieding doen. U levert uw gebruikte Aerohive AP 110’s en/of 120’s bij ons in en wij geven u er de AP 130’s met korting voor terug!

Complexe WiFi infrastructuren

In alle sectoren vindt de laatste tijd een enorme toename plaats van het aantal WiFi gebruikers. Ook constateert Wentzo een flinke toename in het aantal verschillende apparaten en applicaties die gebruikmaken van draadloze netwerken. Dit zorgt voor een steeds meer gespannen en complexe WiFi infrastructuur. Hierdoor ontstaat de vraag naar AccessPoints die bestand zijn tegen deze ontwikkelingen, ook voor de komende jaren.

Geen productie en updates meer

Sinds oktober 2013 produceert Aerohive de AccessPoint 110 en 120 niet meer en inmiddels ontwikkelen zij ook geen updates meer voor deze type AP’s. Wanneer u goed beveiligde en toekomstbestendige apparatuur wilt, dan is het raadzaam om met de nieuwste componenten te werken.

Dé oplossing: De Aerohive AccessPoint AP130

Met de AP130 van Aerohive Networks is er een goede oplossing. Dit AccessPoint functioneert optimaal in de meest drukke WiFi omgevingen en is krachtig genoeg om alle draadloze diensten te bieden die nodig zijn. De AP130 combineert 2×2 MiMo met 802.11ac WiFi technologie en een geavanceerd beveiligingsniveau. Dit AP staat voor een lange levensduur en een hoge snelheid in ieder kantoor, klaslokaal of andere indoor omgeving. Naast deze eigenschappen heeft de AP130 een elegant licht en klein ontwerp.

Hoe werkt het?

Benieuwd naar de korting en gebruik maken van deze inruilactie? Neem dan vandaag nog contact op met één van onze medewerkers. U geeft ons door hoeveel AccesPoints u wilt vervangen, wij maken het voor u in orde. Doet u dit voor vrijdag 25 maart 2016, dan krijgt u flinke korting op de nieuwe AP’s. Wij zorgen er graag voor dat u de nieuwste hardware van onze A-merken gebruikt, zoals de AP130 van Aerohive. Stuur een mail naar advies@wifi.nl of bel ons op telefoonnummer 0577-460008.

Voorwaarden

  • Het aantal AP130’s moet maximaal gelijk zijn aan het aantal in te ruilen AP110’s en 120’s
  • Verlopen supportlicenties moeten up to date zijn. (Dit geldt met terugwerkende kracht)
  • U stuurt ons een inventarisatielijst van het aantal AP’s die worden toegestuurd, Wentzo zorgt voor de overdracht.
  • De om te ruilen AP’s worden afgestaan, u kunt de AP110’s en 120’s niet zelf houden en/of verkopen
  • Deze ‘Trade in actie’ kan niet in combinatie met andere lopende acties worden afgenomen.