Upgrade uw Aerohive netwerk heel voordelig!

Is uw organisatie in het bezit van Aerohive 802.11n AccessPoints? Dan komt u in aanmerking voor onze loyalty actie! De 802.11n AccessPoints zijn (binnenkort) niet meer verkrijgbaar en zijn daarom toe aan vervanging. U kunt bij Aerohive Elite Partner Wentzo Wireless nu heel voordelig upgraden naar 802.11ac AccessPoints (Wave 1 en Wave 2).

 

Aerohive biedt dit kwartaal een loyalty actie waarbij u als bestaande Aerohive klant profiteert van een aantrekkelijke korting voor de upgrade naar 802.11ac AccessPoints. Bovendien blijven de bestaande AP- en supportlicenties gehandhaafd, terwijl bij een normale aanschaf deze opnieuw aangekocht moeten worden. Dat maakt de actie extra voordelig!

Complexe WiFi infrastructuren

In alle sectoren vindt de laatste tijd een enorme toename plaats van het aantal WiFi gebruikers. Ook constateert Wentzo een flinke toename in het aantal verschillende apparaten en applicaties die gebruikmaken van draadloze netwerken. Dit zorgt voor een steeds meer gespannen en complexe WiFi infrastructuur. Hierdoor ontstaat de vraag naar AccessPoints die bestand zijn tegen deze ontwikkelingen, ook voor de komende jaren.

Dé oplossing: de AP230 en AP250

Met de AP230 (Wave1) en AP250 (Wave2) is er een goede oplossing. Deze AccessPoints functioneren optimaal in de meest drukke WiFi omgevingen en zijn krachtig genoeg om alle draadloze diensten te bieden die nodig zijn. De AP230 combineert namelijk 3×3 MiMo met 802.11ac WiFi technologie en een geavanceerd beveiligingsniveau. De AP250 heeft zelfs een 3×3 Multi-MiMo radio. Met deze ‘software selectable’ dual 5 GHz AccessPoint kunt u de 2,4 GHz radio omschakelen naar een tweede 5 GHz radio. Zo voorkomt u co-channel interference (CCI), verbetert u de capaciteit en haalt u het maximale uit uw AccessPoint.

Hoe werkt het?

Benieuwd naar de korting en gebruikmaken van deze inruilactie? Geef het dan vóór maandag 22 mei 2017 aan ons door en profiteer van het prijsvoordeel van deze loyalty actie! De installatie hoeft niet voor deze datum uitgevoerd te worden. Wij zorgen er graag voor dat u over de nieuwste hardware van onze A-merken beschikt, zoals de AP230 en AP250. Stuur daarom snel een e-mail naar advies@WiFi.nl of bel ons op telefoonnummer 0577-460008.

Laat uw gegevens hier achter:

  Voorwaarden:

  • AccessPoints die u kunt inruilen: AP121, AP141, AP330 en de AP350.
  • Het aantal AccessPoints (AP230 en AP250) kan niet hoger liggen dan het aantal in te ruilen 802.11n AccessPoints
  • Verlopen supportlicenties moeten up to date zijn. (Dit geldt met terugwerkende kracht)
  • U stuurt ons een inventarisatielijst van het aantal AP’s die u wilt omruilen, Wentzo zorgt voor de overdracht.
  • De om te ruilen AccessPoints worden afgestaan, u kunt de 802.11n AccessPoints niet zelf houden en/of verkopen
  • Deze ‘Trade in actie’ kan niet in combinatie met andere lopende acties worden afgenomen.