Succesvolle workshop samen met Aerohive

Aan de slag met de nieuwe HiveManager NG, antwoorden op WiFi vraagstukken én een zelf geconfigureerde Aerohive AccessPoint AP130 mee naar huis. Dat was de formule voor een geslaagde hands-on workshop van afgelopen woensdag 29 juni. Als kennispartner organiseerde Wentzo samen met Aerohive een interactieve ochtend in Hotel Overbosch, het toekomstig Huis van Innovatie.

 

Proces Developer Bert Enserink startte met een prikkelende presentatie waarbij deelnemers meteen werden uitgedaagd mee te denken over de toekomst van WiFi. Vervolgens verdeelden de aanwezigen zich over twee workshopzalen, waar ze hun eigen 802.11ac AccessPoint AP130 configureerden. Naast het verbinden van het AP met het cloudplatform werd een WLAN policy ingericht voor verschillende gebruikersgroepen. Zo creëerden deelnemers een PPSK SSID voor medewerkerstoegang binnen een eigen organisatie.

“Prima workshop”

De workshop was gericht op ICT personeel binnen alle branches. De afgevaardigden kwamen dan ook uit heel het land. Zij waren erg tevreden over de workshop. Zo ook Harry Dubois, hoofd ICT bij Corderius College Amersfoort. Hij tweette: “Prima workshop van @Wentzo met configureren van je eigen @Aerohive accesspoint.” Eén van de presentators was Sales Engineer bij Aerohive, Rob Schiepers. Hij kijkt terug op een geslaagd event: “Samen met Wentzo brengen we de materie naar de klant, de intieme setting zorgt voor optimale begeleiding en interactie. Zo maakt de klant écht kennis met het product.”

IMG_0220

 

Alle ruimte voor vragen

De kennismaking met cloudplatform HiveManager levert natuurlijk ook vragen op. ‘Wanneer kan ik hier gebruik van maken?’ ‘Wat betekent dit voor mijn organisatie?’ De aanwezige Wentzo specialisten gaven antwoord en boden persoonlijke oplossingen voor klant specifieke situaties. De deelnemers gingen daardoor naar huis met een flinke dosis informatie, antwoorden op vragen én een eigen AP130.

Een goed begin is het halve werk

Vanwege het succes van deze workshop zal Wentzo de komende tijd meer kennissessies organiseren. Niet alleen met Aerohive, maar ook met andere partners, zoals HPE / Aruba Networks. Zo leren klanten alle Wentzo oplossingen kennen en maken ze kennis met het toekomstig Huis van Innovatie. Geïnteresseerd in onze workshops? Stuur een mail naar marketing@wifi.nl. Vragen naar aanleiding van dit bericht? Dan kunt u ook altijd bellen. Wij zijn bereikbaar op 0577 – 460008.