Presentatie Wentzo als HP Teaming Partner

Tech Data 28 refresh banner 3

Distributeur Tech Data organiseert donderdag 28 januari een Tech Refresh. Dit terugkerende event staat ditmaal in het teken van de integratie van Aruba Networks en HP Enterprise. Daarnaast wordt Wentzo Wireless als HP Teaming Partner gepresenteerd.

Aruba Networks is een gespecialiseerde WLAN vendor en is begin 2015 overgenomen door Hewlett Packard. Na de integratie heeft Gartner HP/Aruba Networks gepositioneerd als leader in het 2015 Wired en WLAN Access Infrastructure Magic Quadrant. Wentzo Wireless is zowel Aruba als HP partner en beschikt voor de (voorheen gescheiden) productportfolio’s over een indrukwekkende staat van dienst. Daarnaast werkt Wentzo al lange tijd samen met TechData.

HP Teaming Partner

Tijdens de Tech Refresh informeert TechData haar partners over het nieuwe HP networking portfolio, de USP’s van de Aruba wireless oplossingen en over een HP Networking Product Sales training die speciaal voor TechData is ontwikkeld. Daarnaast presenteert Wentzo haar diensten op het gebied van wireless networking. Als HP Teaming Partner van TechData ondersteunen we TechData relaties waarvoor de inrichting van een WiFi omgeving niet onder de core business valt.

Inschrijven?

Bent u geïnteresseerd in dit event en onze rol als Teaming Partner? Schrijf u dan in en verzeker u van een plaats! Wilt u eens vrijblijvend doorpraten over de mogelijkheden die wij uw organisatie kunnen bieden? Neem dan contact op via 0577-460008 of advies@wifi.nl!