Ontvang een €50,- Coolblue waardebon!

Waardebon Coolblue

Bent u tevreden over de producten en services van Wentzo Wireless? Vertel het dan verder en ontvang een Coolblue waardebon van €50,-! Wentzo Wireless is altijd op zoek naar nieuwe klanten om blij te maken. Daarom willen wij u vragen of u ons wilt introduceren bij drie zakelijke relaties binnen uw netwerk, zodat ook zij kunnen profiteren.

Wij zijn op zoek naar middelgrote organisaties (> 50 FTE) die baat hebben bij een professioneel draadloos netwerk. Kent u organisaties in uw omgeving die hier behoefte aan hebben? Laat het ons dan weten. In dat geval kunt u hun relatiegegevens aan ons doorgeven. Voor iedere relatie die u aandraagt en gebruik gaat maken van onze producten en/of diensten ontvangt u een Coolblue waardebon t.w.v. €50,- Zo slaan we drie vliegen in één klap!

Hoe werkt het?

Stap 1: Klik op deze E-mail link.
Stap 2: Vul de contactgegevens van drie relaties in.
Stap 3: Verstuur uw e-mail naar marketing@wifi.nl.
Stap 4: Wij nemen contact op met uw relaties.

Vragen over deze actie? Stuur een mail naar marketing@wifi.nl.

Voorwaarden

*U kunt maximaal drie relaties aandragen.
*Het aandragen van uw relaties is mogelijk tot uiterlijk 31-07-2016.
*Om tot uitkering over te gaan moet de aangedragen relatie aantoonbaar Wentzo Wireless producten en/of diensten afnemen.
*Bij uitkering waardebon zullen wij dit tijdig communiceren.
*De waardebonnen keren wij uit op basis van de hierboven beschreven actie. Wij behouden ons het recht om bij misbruik van deze regel af te wijken.