Wentzo nieuwsbrief

 Afbeelding Aruba webinarAan de slag tijdens onze Aruba workshop?

Samen met Aruba, a HP Enterprise company, organiseren wij donderdag 6 oktober een hands-on workshop in ons toekomstig Huis van Innovatie. Onder specialistische begeleiding maakt u een Open Guest Network aan. Ook configureert u een WPA2 Enterprise SSID in combinatie met Role-Based Acces. Kortom, een leerzame en uitdagende ochtend! Uw eigen geconfigureerde AccessPoint? Die neemt u mee naar huis! Meer informatie en inschrijven? Klik hier!

Afbeelding Security Management2Uitnodiging: Security management done right!

Heeft u zorgen over de beveiliging van uw bedrijfsnetwerk? Als security specialist snapt Wentzo die bezorgdheid. Daarom bieden wij u een kijkje in de keuken van security management! Expertisepartners Fortinet en Quarantainenet nemen u mee in de evolutie van bedreigingen, zoals bijvoorbeeld malware. Bovendien zet beveiligingsexpert Tosch Security u aan het denken door middel van een confronterende live demo! Klik hier voor meer informatie en schrijf u in!

Afbeelding NUOVOHoogwaardig LAN en WLAN voor NUOVO

Eind 2015 won Wentzo Wireless de netwerkaanbesteding van scholengroep NUOVO. Deze scholengroep verzorgt openbaar voortgezet onderwijs aan zo’n 5.000 leerlingen in de gemeente Utrecht en omgeving. Inmiddels beschikken alle vestigingen over een hoogwaardig en uniform LAN en WLAN, verzorgd door Wentzo. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud. Een project waar we bij Wentzo trots op zijn! Lees hier verder!

Afbeelding UnilogicMijlpaal: 6 jaar partnership met Unilogic

Wentzo werkt nauw samen met ICT aanbieders, middels haar partner programma. Een mooi voorbeeld van een duurzaam partnership is onze samenwerking met Unilogic. Zij bieden klanten EDUspot (onderwijssector) of UNIspot (zakelijke markt). Binnen deze WaaS vorm is Wentzo verantwoordelijk voor de realisatie, het beheer en onderhoud van WiFi netwerken van Unilogic klanten. Onlangs vierden we ons 6 jarig partnership! Interesse in ons partner programma? Klik hier!

Afbeelding nieuwe websiteWat vindt u van onze nieuwe website?

Sinds kort is onze nieuwe website live! Om u nog beter van dienst te zijn, hebben wij de lay-out, de gebruiksvriendelijkheid en de snelheid verbeterd. Onze website nu ideaal voor uw tablet en smartphone. De komende tijd optimaliseren wij de website naar een definitieve versie. In de tussentijd zijn wij benieuwd naar uw mening. Ga naar wentzo.com en vertel ons via onderstaande link wat u ervan vindt. Geef uw mening en maak kans op een leuke prijs! 

Afbeelding Aerohive webinarGratis webinar: Wat betekent cloud en SDN voor u?

Als uw kennis- en innovatiepartner houden wij u graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen wij bijvoorbeeld via onze sociale kanalen, maar ook in de vorm van webinars. Samen met partner Aerohive bieden wij u daaarom op 8 september 2016 de gratis webinar ‘Cloud & SDN’. U ontdekt nieuwe virtuele manieren voor eenvoudig beheer van uw devices, diensten en capaciteit. Schrijf u hier in en maak kans op een gratis AccessPoint!