Nieuwe datum ronde tafelsessie Zorg: 21 april

Banner WiFi in de Zorg

De datum voor onze ronde tafelsessie ‘WiFi in de Zorg’ is verschoven naar 21 april. Eerder stond deze gepland voor 5 maart. Weet u welkom!

Digitale dossiervorming, internet voor cliënten, Voice over WiFi en Lync. De toepassingen van een WiFi netwerk in een zorgomgeving zijn legio! Maar de implementatie van een hoogwaardig draadloos netwerk roept ook veel vragen op. Hoe om te gaan met security aspecten, welke voordelen biedt de nieuwste 802.11ac standaard en hoe waarborgt u de continuïteit van deze bedrijfkritische infrastructuur? Wentzo Wireless, merkonafhankelijk draadloos netwerkspecialist, deelt graag haar visie met u tijdens de ronde tafelsessie ‘WiFi in de Zorg’.

Informatieve ochtend

Tijdens deze informatieve ochtend praten we u graag bij over het huidige WiFi landschap en de meest relevante ontwikkelingen daarin. Uiteraard vertalen we deze naar de dagelijkse praktijk van de zorgsector. Ook uw input, ervaringen en vragen zijn meer dan welkom. Kennisdeling vormt immers de leidraad van onze WLAN ronde tafelsessies.

Deelnemen?

Onze WiFi in de Zorg sessie vindt plaats op dinsdag 21 april, op ons kantoor aan de Dorpsstraat 7 in Garderen. De ochtend start om 09.30 uur en om 13.00 uur staat er een afsluitende lunch klaar. Vanwege de intieme setting zijn het aantal deelnameplaatsen beperkt. Interesse in deelname? Meldt u vandaag nog aan via seminar@wifi.nl of 0577-460008!